Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiöltöznék, de nincs hova?

Kiöltöznék, de nincs hova?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy sokat dob az önbizalmamon, ha szépen vagyok felöltözve, sminkelek, stb. Főleg ha meg is dicsérnek. De most olyan munkahelyen dolgozom, ahol munkaruha van, tehát senki nem is látná, hogy milyen csinos vagyok éppen. Nem járok kb sehova, havonta talán egyszer lenne olyan alkalom, hogy csinos ruhát tudnék felvenni. Most amúgy a kabát is takarja.

Ti szoktatok kiöltözni akkor is, ha nagyon nincs értelme?

2023. dec. 9. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Öltözz ki, mikor vásárolni mész. De azért ne kisestélyit vegyél fel.
2023. dec. 9. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Magam miatt szoktam kiöltözni, nem azért, hogy más lássa, milyen csinos vagyok.
2023. dec. 9. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek csinosan öltözni, mert nekem tetszik. Egy női ruha pamut harisnyával kényelmesebb is számomra, mint a nadrág, pulcsi kombó. Télen meleg termo harisnyával, nyáron meg pláne kellemesebb egy csini nyáriruhában menni. Én meg HO-ban dolgozom, azért van viszonylag ritkán olyan alkalom, amire érdemes lenne kiöltözni. De nem zavar. Vásárolni, sétálni, barátokkal találkozni is csinosan, nőiesen megyek.
2023. dec. 9. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Pont velem is ez van. Szeretem az elegánsabb, csinosabb, nőiesebb ruhákat, de nem nagyon megyek sehova, ahova elegánsabban felöltözhetnék. Munkahelyemen nekem is munkaruha van, ha edzőterembe megyek, ott ugye megint átöltözöm, bulizni nem járok, ezen kívül csak boltba megyek leginkább.
2023. dec. 9. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Öltözz és tiktokozz
2023. dec. 9. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Járj el olyan helyre, ahol a közönség egy része még kiöltözik! többnyire már csak egy része.
2023. dec. 9. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

Én is ìgy vagyok vele. Gyesen vagyok itthon, semmi értelme kb még megfésülködnöm sem (de persze azt azért szoktam).

Én nem is öltözök ki emiatt túl gyakran. Ha találkozok barátokkal vagy családdal akkor jobb híján valamennyire csinos szoktam lenni. De oda sem túlzottan, mert mindenkit túlöltözni sem akarok egy semmi extra programon. Egy mai nő számára ha nem elegáns ruhát igénylő munkakörben dolgozik, akkor kb az esküvők az egyetlen alkalmak ahova "megéri" kiöltözni. (Nyilván akiknek van maga miatt energiája az tök jó. Én lusta dög vagyok a játszóra meg a kisboltba kiöltözni. És a nadrág-tornacipő nekem kényelmesebb mint bármi más.)

2023. dec. 9. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!