Hol nem gáz, ha melegítőnadrágot viselek?
Figyelt kérdés
Mielőtt többen elkezdik, hogy prolis melegítőnadrágban lenni, én jól kinéző, minőségi sportmelegítőket szoktam hordani, főként edzésre menet. De máshova is szívesen felvenném. Természetesen nem formális alkalmakra gondoltam, hanem pl. moziba, vásárláskor, egyetemi órákra stb.2023. dec. 7. 12:18
11/16 anonim válasza:
Majd megtanulod,h a melegito hatranyba sodor.
Csak sport kozben viseld.
Egyebkent nekem tetszene rajtad,de hivatalokba ,tanarok szemeben nagxon nagy hatranyt jelent. A kozertben is a bizti or teged fog jobban figyelni ellenorizgetni. Nem biznak benned ugy.
N
13/16 anonim válasza:
Ha jobb minőségű, márkás akkor kb mi denhova, egyetemen is nagyon sokan hordják, a fiataloknal kb divat is, senki nem ítéli el max az idősebb korosztály akiknek a melegítő meg a retro szettet jelenít vagy az otthonos takarítós cuccot
Egy Nike pl teljesen elfogadott
14/16 anonim válasza:
Mindegy, hogy Nike vagy Adidas vagy bármi más márkája van, attól az még ugyanolyan melegítő mint bármely másik, és továbbra sem illik se suliba se állásinterjúra vagy munkába felvenni. Sajnos már az új szellemi kollégák beléptetésénél el kell nekik mondani, hogy melegítőbe ne jöjjennek munkába mert nem az nem oda való.
15/16 anonim válasza:
Templom, színház.
Amolyan leugrottam benyomást kelt.
16/16 anonim válasza:
Sehova nem gáz tesi, én suliba is abba járok gyakran, hozzá kapucnis pulcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!