Fiúk! Hogy éltétek meg a kamaszodást?
Lányként nem tudom elképzelni, hogy az ellenkező nem hogyan éli meg ezt a korszakot, mennyivel lehet más, mint egy lánynak.
Ezen belül az is érdekel, hogy pl. milyen érzés a mutálás, de bármilyen tapasztalat megosztását szívesen fogadok!:)
1
A tini párkapcsolatok kategóriában volt először, aztán átkerült ide
Számomra elég szörnyű emlék a kamaszkorom. Tele volt az arcom pattanásokkal, alacsonynak éreztem magam az osztálytársaimhoz képest, a megjelenésem sem volt valami férfias (nagyon sovány voltam, semmi izom, az arcszőrzetem csak későn erősödött meg), úgyhogy ezek miatt nem nagyon mertem közeledni a lányokhoz, csak reménytelenül epekedtem utánuk. :)
Így visszagondolva az öltözködésem meg a frizurám sem volt valami menő, valószínűleg ilyen "anyuka pici fia" benyomást kelthettem. Az sem segített, hgy sokdioptriás (béna SZTK) szemüveget hordtam.
A mutálás nem okozott gondot a hétköznapi helyzetekben, de az énekórákat gyűlöltem, mert a tanárnak az volt a mániája, hogy feleltet éneklésből. Ilyenkor elszorult a torkom, elcsuklott a hangom, és az egész osztály rajtam röhögött.
Egyetemen szerencsére ennek vége lett, felszabadultam, rátaláltam a stílusomra, saját magamnak vásároltam a ruháimat, szakállat növesztettem, rögtön lett is barátnőm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!