Milyen cuccok jellemzik az öltözködési stílusodat?
KÉPET LINKELJETEK!!!!!! kérlek ne kezdjétek el magyarázni hogy ,,van egy fekete nadrágom azt általában a szürke póólmmal szoktam hordani de van mikor a kékkel ..." az ilyenek nem érdekelnek!
KÉPEKET
nem kell pont ugyanazok a ruhák de úgy kábé..
[link] - ezt a szoknyastílust kedvelem nagyon, de inkább a vékonyabb fajtát pl erről az 1877 és 1881-es képen láthatók: [link]
[link] ilyen bolero(természetesen nem sminkelem magam ilyen ízléstelenül...)
ilyen "nyakkendő" [link] , sok csipke és fekete mintás sál
[link] - kalap, szoknya, cipő
[link] -ruhastílusok a jobb szélsőt leszámítva
+ egyedi nadrágok, (saját díszítés tetőtől talpig/saját varrás) amiket nem tudok linkelni, sok saját készítésű ékszer, kiegészítő, ruha. Főleg fekete, sötétlila, piros/bordó, fehér/krémszínű dolgokat hordok. Természetesen a fűzőkből nem pont ezek vannak, de ilyen stílusúak is, és ami fontos, acélmerevítsésesek. 21/L
Kabátaim:
[link] --> hasonló csak fekete
[link] --> ez is fekete
[link] --> fehér
Felsőim:
[link] --> több mintában és szinben
Ruhák:
Nadrágok:
-> csőfarmerek, szürkében, világoskékben, sötétkékben, fehérben...
Szoknyáim:
Cipők, táskák, övek stb:
[link] --> feketébe
[link] --> inkább az alsó sor
[link] --> a converse csak más szinben
Saját magam varrom (pl. kabát, nadrág, szoknya, felső, fűző is volt már), amit kigondolok, + turikban szoktak lenni nagyon szép darabok (de sokat kell ktuakodni, szóval sajnos nem úgy megy, h bemegyek és kijövök egy halom ruhával, hanem véguigjárom a város összes turiját kb. ):D A kalapokat a margit híd budai hídfőnél lévő turiban szoktam venni, ott nagyon sok van. Vannak még felsőim pl. c&a-ból, h&m-ből, takkoból, jean clubból (ezekből sok) meg 1-2 promod v zara, ha van vmi leárazás és látok egy szép fekete/sötét akármilyen színű darabot biztos megveszem. Nem túl gyakran, de azért szoktak lenni:)
Szoknyáim 1 kivételével mind turisak:D A maradék egyet a Vögelében szerváltam:D
A fűzőket, amiket nem én varrok, pedig innen rendelem: [link] vagy [link] , az utóbbiból a leárazottakat érdemes megnézni, mert egyébként nagyon drága (ilyen ez az acélmerevítés sajna)
A pöttyös-csíkos ruhákat mind varrtam.
Pulcsik, hasonlóak, mint ez itt: [link]
Nadrágban cső, de bővebb, tehát nem épül rá a lábamra, ilyen színűm van pont egy: [link] és kb így állnak rajtam is(combnál jobban eláll rólam): [link] .
Pólókban sokféle van, női és férfi is(igen. férfi.). Bizo, turkálós meg sokféle van még.
Cipőmröl nem találtam képet, amúgy Vans.
És mindig van rajtam legalább 1 sál. :) Most igaz, strandkendő van helyette, ilyen kb.:(nagyobb sokkal) [link]
Kabátom az ilyen szövetkabát szokott lenni: [link] csak az enyém picivel rövidebb és fekete, de ugyanez lényegében a szabása.
És kötött sapim is van. ^^,
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!