Mi jellemzi a te öltözködési stílusodat?
Képeket linkeljetek!!
fiuk lányok 20 évig.
Hello
Háth haladok felülről lefele
általában pólót viselek rövid vagy hosszú ujjút színválaszték vegyes mikor milyen kedvem van.
erre veszek fel dzsekit ,jelenleg egy (nem kínai) felfele álló galléros sötétkék dzsekim van.
alul egyszerűbb nem túlbonyolított inkább sötétkék szürke farmert hordok. Öv hozzá barna fekete de volt 1x 1 fehér is. Cipő az nekem egy deszkás dc van hogy valami globalizáltságot is sugározzon az összkép.
ez az utcai általános viseletem. Otthon inkább póló sportnadrág és sportcipő és kapucnis 1 színű vagy sorozatmintás (nem kockás) melegítő.
...én speciel nem vagyok oda a búza partyboy és egyéb divatokért Egyediségre azonban nem kell törekedni csak annyit kell tenni hogy nem a másikat majmolod és előtör belőled a stílus (én már csak tudom rajzzal foglalkozom)
18/F
lentről felfelé. jelenleg egy szürkésbarna, magassarkú bokacsizmát hordok, az oldalán masni díszítéssel. valamint van még 2 csizmám, egy bőr,világosbarna, roggyaszott, lapos talpú, ami a vádlim közepéig ér kb, és egy szintén bokacsizma, fekete, tele szegecsekkel... ez kissé magas, 12 centis, idén még nem volt rajtam. amúgy nyáron sarukat hordtam, telitalpú szandit, magassarkú, belebújós papucsokat és persze tangapapucsot. nem igazán szeretem a leggingseket, meg az alakom sem tökéletes, így maradok a farmernél. azon belül is inkább a cső, és nem szeretem az ülepes gatyát sem, mintha belesza.rtak volna...színre teljesen mindegy, feketétől a világosabb cirombásig. felső.. hát nyáron próbálok minél inkább levetkőzni, szeretem a mell alatt bővülő, hosszabb felsőket, megkötőseket, de van pár sima ujjatlan trikóm, bár a legtöbb extrával, pl fodros pánt, csillogó köves gombok, megkötés. tavasszal és ősszel tulajdonképp ugyan ezeket hordom egy kisebb dzsekivel, valamint nem vagyok kardigános, de van egy F&F-es szép szürke hosszúujjúm, azt bármivel felveszem, már nem olyan unalmas - és nem is fázom. erre még van egy műbőr kabátom, valamint egy nagyon kedvelt, drapp ballonkabátom, mint colombo-nak :). télen sem veszek nagyon vastag pulcsikat, inkább ilyen háromnegyedes ujjú, vékonyabb fajta kötött dolgokat, csak vastagabb kabáttal. nagyjából ennyi :)
16/L
14 éves vagyok és lány. :)
Fentről le..
Haj: Szőke hátközépig érő hajam van, vagy leengedve hagyom vagy felcopfozom. Vagy a frufru részt hátracsatolom ilyen "púpba". :P :)
Valami színes pólót, lehet sima egyszínű és mintás is. Álltalában a New Yorkerből és a Philip Russelből válaszolok. És egy szürke pulcsit a színesekre. És rengeteg karkötőt és kicsi fülbevalókat, mert karkötő és fülbevaló mániás vagyok. :D De nem az ilyen nagy lógósakat hanem a kis átszúrósakat. :P
Szűkített szárú farmer, és vagy tornacipő vagy edzőcipő. :)
Nekem kb ez...
nyakamban ezüstök, fekete pánt a nyakamon
felső (átlag fekete vagy sötétlila, ilyen tipikus "tank top", imádom a mintákat)
övnek
gatya
vagy
nyáron
[link] Persze bővebb, nem ilyen tapadós, és sok zsebes kell :)
Cipőnek bakancs vagy tornacipő...
Karon ezüst karkötők, meg ujjakon gyűrűk..
Kesztyűt is gyakran gordok
Orrban piercing van, 3 pár fülbevaló, amit folytatnék, köldök pc... még egy szemöldök pc jöhetne.
Jah, a haj kimaradt.. most vörös, amolyan "semmilyen" a hajam, vállig ér... de voltam már lila tüsi, szőke-vörös felzseléshetős és hosszúhajú egyszerre, stb.stb.
Legújabb variációm az lenne, hogy felül megint tüsisre vágatom, az alját hosszúra hagyom, talán kicsit tépetté tenném, fül felett meg belenyírni... ezt vagy vérvörösen, vagy vörös-lilán...
Csak hát ugye az egyetem és a bankos meló....
deszkás, magasszáru cipő:) csőgatya letolva kicsit:D vmi tapados felső vagy top rá egy kapucnis pulcsi és kibontott haj felcsatolt frufruval :D
16l
Nekem ez:
-Pólók általában sötét színűek, szolid mintásak vagy anélküliek (fekete, kék, szürke, piros). Nyárra ingjeim, ujjatlanaim vannak ( fekete, piros)
-A pulóvereim feketék ( 2db hosszított, 1 normál), illetve 2 farmerdzseki
- 4 Farmerem van ( 1 egyenes szárú, a többi bőszárú; utálom a csőgatyát)+ 1 fekete egyenesszárú. Nyárra van a farmer térdgatyám, egy fekete rövidgatyám.
- Van egy fekete sportcipőm, egy fekete 10 soros bakancsom, egy téli bőrbakancsom ( ez barna), egy ünneplő magassarkúm ( 7 centi), illetve nyárra egy bőrsaru.
Kiegészítők: bőrkarkötők; meg amikor olyan hangulatom van, akkor oldallánc
15/l
Ilyen hajam van:
Ilyet akarok:
leopárdos tűzpiros nagyonszéép.
pólók:
ilyesmi kabátok:
ilyet akarok csinálni:
nadrág:
szoknya:
harisnya:
bakancs, cipő:
táska, öv stb:
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!