Ciki-e a kopogós magassarkú boltban vagy egyéb zárt helyeken ahol visszhangzik tőle a helység?
Ha a kérdés nem fétises hanem komoly (bár nem hiszem). Akkor itt a komoly válaszom:
Szerintem az. Igazán a "kopogós" magassarkú kb. csak arra jó, hogy felfigyeljenek rá az emberek.
Kérdező en imadnam ha ilyen barátnőm lenne mint te
Nekem bejön a cipő kopogo hangja de meg inkabb ha az illető csinos nő a parom, büszke lennek rá hogy nőiesen öltözik! ❤️👠
Engem alapvetően nem zavar - nekem is vannak kopogó cipőim, és kifejezetten jó érzés számomra hallani, ahogy a cipőm sarka a földel találkozik~
Viszont amikor nagyon koncentrálnom kell valamire (pl épp tesztet írok) és a tanár épp akkor határozza el, hogy föláll egyet sétálni a teremben vagy kint a folyosón valakinek pont akkor kell lemenni a lépcsőn - na az nagyon ki tud zökkenteni! Boltban vagy egyéb nyilvános helyen engem sose zavart; éjszaka pedig túl mélyen alszok ahhoz, hogy ilyen kis hangra fölkeljek.
Hacsak nincs kiírva a bejáratra, hogy magassarkúban belépni tilos nyugodtan bemehetsz
Szia cipőre tetettel?
Anugy szereted a magassarkúkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!