Miben lennétek műtermi családi karácsonyi fotózáson?
Figyelt kérdés
Kötött ruha harisnyával,csizmával?
Farmer vagy viaszolt nadrág kötött pulcsival?
Farmer,kockás inggel?
Vagy van bőrszoknyám és ahoz kötöttet,garbót vagy csinosabb felsőt?😁
2023. nov. 30. 12:57
3/10 anonim válasza:
Kotott ruha harisnyával, csizma nelkul
4/10 A kérdező kommentje:
Csizmát miért nem?
2023. nov. 30. 13:47
5/10 anonim válasza:
Én is mindenképp kötött ruha harisnyával. Egy vékony fekete vagy testszínűvel. Csizma nélkül, úgy “otthonosabb” szerintem a hangulata. De ha mindenki cipőben lesz akkor te se vedd le :)
6/10 anonim válasza:
4#: Általában zokniban/mezítláb/csinosabb cipőben szoktak fotózkoni.
7/10 anonim válasza:
Mert a karácsony az otthonossággal kéz a kézben jár. Vagy sima harisnya vagy valami mamuszt tudnék elképzelni. Nekem fura lenne egy karácsonyfa mellett bármilyen utcai lábbeli
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg a kötött ruhát választanám, de attól is függ, hogy milyen színű, mennyire passzol egy karácsonyi fotózáshoz. Illetve mivel családi, így kicsit nem árt összehangolni a többiek öltözékével, hogy színvilágban és stílusban is harmonikusak legyenek. A helyszínt és az ottani dekorációk színét és stílusát is figyelembe lehet venni (pl. elegánsabb vagy klasszikus, színben inkább fehér-arany vagy piros-zöld stb.).
9/10 A kérdező kommentje:
Bézs színű kötött ruha,milyen színű harisnyát vennétek fel hozzá?
2023. nov. 30. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!