Csizma sarkára jó lehet a cipőbox?
Figyelt kérdés
Valami megmarta vagy passz, nem tudom mi lett vele. Halvány fehér színű lett itt-ott, de mivel fekete az egész csizma, így bántja a szemem😅 Tudok ezzel valamit kezdeni? Gondoltam a boxra, de az nem hiszem hogy műanyagon megmarad. Esetleg valakinek lenne valami ötlete?dec. 18. 02:13
1/1 anonim 

válasza:

Ha képet töltenél fel könnyebb lenne tanácsot adni, mert nem mindegy, hogy sima műanyag, ami lehet anyagában színezett is vagy festett is, de lehet bőrrel bevont is (vagy műbőrrel általában), ha jól sejtem itt az előbbi eset áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!