Mi a jobb? Ha szoknyához/ruhához lapos talpú cipőt veszek, vagy legyen egy kis sarka?
179cm-es lány vagyok. Vékony, modell alkat, nem vagyok trampli, néha mégis hatalmasnak érzem magamat, ha magassarkút húzok. Imádom a kötött ruhákat, szoknyákat télen is.
Az én esetemben mi a jobb? Ha lapossal veszel fel, vagy ha van egy kis sarka a cipőnek? (5-6cm)
#5 miért jobb?
Mert jobban érzem benne magam vagy mert nem szép egy magas lány magassarkúban?
Próbálom elhinni, hogy szép vagyok benne, mert a modellek is azt hordanak, sokszor az utcán is, mégis 175-185 között vannak. Én szeretnék magasat hordani, csak nehéz egy olyan országban nem kitűnni, ahol az átlagmagasság nőknél is 165.
#6, ez egy nehéz kérdés. Magassarkúban szebbnek érzem magam, jobban is tetszik, de ha alacsony emberek vesznek körbe, ami sokszor megesik, mivel a barátnőim picik, akkor kicsit kellemetlenül érint. Szóval attól függ, kikkel vagyok. Ha van mellettem magasabb, pl a bátyám, akkor tuti a sarkakra voksolnék.
Egyébként szépen megyek benne, és szerintem arányosan hosszú lábaim vannak.
(Jégen én is bakancsot hordok, vagy latyakban)
9#: a 6# vagyok ismét:
Magadat nézd: tehát akkor a magassarkú a nyerő az esetedben. Attól, hogy ebben szebbnek érzed magadat, jobban tetszik is neked, ne érezd magad kellemetlenül. Te a magassarkúban érzed jól magad, tehát akkor nyugodtan viseld azt: főleg, ha szépen mész benne, és arányos, hosszú lábaid vannak, akkor duplán jó, mert kiadja a lábaid szépségét:). Idővel fog nőni a magabiztosságod a rendszeres viselése miatt, ami az előnyödre fog válni. Viszont arra figyelj, hogy a lábad egészségére figyelj, mert megviseli a magassarkú a lábfejet (nyújtottabb állapotban van benne a lábfej). Tornáztasd láb(fej)tornával szabadidődben őket:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!