Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Több lányt/nőt is szoktam...

Több lányt/nőt is szoktam látni télen az utcán szoknyában és nejlon harisnyában járni. Ilyenkor hogy nem fázik a lábuk?

Figyelt kérdés
A nejlon harisnya vékony anyag, átengedi a hideget, hogy nem fáznak ilyenkor akik így öltözködnek?
2023. nov. 30. 07:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

"Semmi értelme a kérdésednek."

Ki vagy te, hogy megmondd, melyik kérdésnek van értelme? Én is kíváncsi voltam a válaszokra, és teljesen normális válaszok érkeztek, amíg nem jöttél a fröcsögéseiddel.

2023. nov. 30. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Ilyen időben amelyik harisnya kint kellően meleg, az beltéren rohadt meleg lesz, ami beltéren jó, az kint lesz hideg.

Ergo nincs jó választás, nem kell itt kamuzni.

2023. nov. 30. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
Az van, hogy beltéren nem ugyanaz a hőmérséklet van, mint kültéren. Én mindig ahhoz öltözök, ahol többet vagyok. Plusz vannak azok a harisnyáim, amik nejlonnak tűnnek, de nem azok, hanem csak olyan hatásúak. Vagy felveszek egy kb testszínűt a nejlon alá, és az alsó nem látszik.
2023. nov. 30. 20:23
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Muszáj harisnyát hordanom és aki hasonlóképpen van, vagy csak szereti annak már minden bizonnyal van valami kis praktikája erre. Én például kettőt veszek fel ilyenkor már mert amúgy lefagynának a lábaim.
2023. dec. 1. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

12: ennyi erőből az a nadrág, ami kültéren jó, az beltéren meleg, és fordítva.

Nem véletlenül van kabát, sál, stb. kintre. Nem ugyanabban van senkise bent, mint kint.

2023. dec. 2. 16:29
 16/20 anonim ***** válasza:
31%

15.

Nem egészen, egy nadrág jó lehet 30 fokos különbség esetén is, egy harisnya - amit testre simuló - kizárt.

2023. dec. 2. 17:33
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

14.

Olyan nincs, hogy muszáj.

2023. dec. 2. 20:10
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
Egy jó harisnya sokat számít, még a vékony is, aki nem hiszi próbálja csak ki.
2023. dec. 2. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

18.

Én kipróbáltam, de egy szűk szárú melegítő a nadrág alatt mindent visz.

És nem kell minden nap mosni mint a harit.

F.

2023. dec. 3. 10:15
 20/20 anonim ***** válasza:
93%
én télen vastag harisnyanadrágot húzok a szoknya alá így nem fázok.
2023. dec. 15. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!