Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A sapka nagy értéknek számít?

A sapka nagy értéknek számít?

Figyelt kérdés

Ma reggel amikor mentünk fel a suliba a barátnőmmel, és mivel nem fázott a fejem, úgy döntöttem, inkább leveszem a sapkát, és fogom a kezemben.

Hát végül a hónom alá szorítottam, és úgy vittem, de a barátnőmmel hirtelen belemerültünk a beszélgetésbe, én pedig felemeltem az egyik karomat, és a sapka kiesett alóla a földre, de én ugye nem vettem észre, sajnos azóta sincs meg.

Szerencsére van egy másik hasonló sapkám itthon, de mégis nagyon sajnálom azt, amelyiket elhagytam, anyukámmak sem mertem még elmondani.

Mit mondjak neki, ha kérdezi, hogy hol van?

Már máskor is hagytam el dolgokat, és bár mindegyik meglett, mégis borzasztó szerencsétlennek érzem magam emiatt. :(

2023. nov. 24. 16:58
 1/3 Metionin ***** válasza:
Pénzügyileg nem feltétlenül de egyrészt bosszantó elhagyni, másrészt én szeretem a sapkámat, mert cicás :D és már nem lehet kapni. Évekkel ezelőtt hagytam el sálat de még mindig sajnálom, ha eszembe jut. Pedig azonnal visszamentem érte de addigra valaki magáévá tette.
2023. nov. 24. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, biztos hogy az én sapkámat is elvihette valaki, sajnos már nem volt időnk visszaszaladni érte, mert kb. 5 percünk volt felérni a suliba, és még elég messze volt..
2023. nov. 24. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Vekony gumiszslaggal vard oda a kabatodhoz,a kesztyut az ujjahoz. A salar a nyakahoz hatul.
2023. nov. 27. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!