Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, akiknek minden nap...

Nők, akiknek minden nap szükséges harisnyát viselniük munkában illetve gyakran szoktak! Egy hónapban hány darabot használtok el?

Figyelt kérdés
A vékonyabb nylonharisnyából nekem szinte minden darab első használat után mehet a kukába. Szerencsére én csak ritkán hordom, de akinek olyan munkája van hogy minden nap szükséges, vagy gyakran hord harisnyát amúgy is, nálatok mennyi használatot bír ki egy darab? Nekem kész vagyonok elmennének csak erre egy hónapban ha minden nap kellene.

2023. nov. 23. 20:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én Lidl-ben és kínaiban is vettem már harisnyákat, és azok egész jól bírják.

Vettem már márkásabbakat is jó drágán, azok valamivel kényelmesebbek inkább de semennyire sem tartósabbak mint az olcsó kínaiak szerintem.

Nekem azért ezek a harisnyák kibírják még 1 hétig is. Télen vastagabbakat hordok azok még jobban bírják. Van olyan harisnyám ami 100 denes de szerintem jóval vastagabb mint 100 den én úgy 300 ra tippelem, brutálisan erős az anyaga, inkább már leggings mint harisnya na az már évekóta megvan simán bírja a mosást, meg mindent. Azt nagyon hidegbe szoktam felvenni amikor muszáj a szoknya és muszáj sokat kint lennem. Nem fázok benne, de nincs is melegem, pont tökéletes.

2023. dec. 6. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig harisnyát vagy harisnyazoknit viselek. Nem azért mert muszáj, hanem mert szeretem. Teljesen változó, hogy mennyi megy el egy hónapban, ez sokmindentől függ. Függ pl az évszaktól, a használat körülményeitől, helyszínektől, tőlem, hogy mennyire figyelek oda rá.

A vékonyabbak jobban fogynak, nem bírják úgy a strapát. Általánosságban 3-4 használatot bírnak, de van olyan is, ami csak egyet, meg olyan is, ami 6-7-et is akár. Szóval vékony harisnyából kb 10-12db-ot használok el egy hónapban. A vastagabbak (60dentől felfelé) azok sokáig bírják, van amelyiket már második szezonban használok, és még bírja. Ezeknek a vastag harisnyáknak többnyire a talpa kopik ki idővel, de nem számot tevő a fogyása. Viszont ugye ezekből is használok kevesebbet, mivel vastag harisnya csak 2-3 hónapig használható, és akkor sem mindig. Szóval a vékony harisnyák vannak többségben, de szerencsére azért vannak praktikák, trükkök, amivel kitolható a harisnya élettartama.

35/l

dec. 21. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!