Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy bordzsekiben es alatta...

Egy bordzsekiben es alatta egy meleg pulcsiban fogok fazni ejfelig az utcan?

Figyelt kérdés

Nem akarok kabatot venni, arra gondoltam felveszek egy bordzsekit es ala polot es egy meleg pulovert.

Fazni fogok igy? Az utcan leszek.

25N

2023. nov. 16. 16:43
A kérdező szavazást indított:
Annyira nem
Igen
Nem
21 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Marmint randim lesz, de en kinti randit szeretnek ezert kint leszunk. Kb ejfelig fog tartni a randi, 9 oratol.
2023. nov. 16. 16:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyenkor maszkalni, nem tudom milyen az ido este
2023. nov. 16. 16:45
 3/7 anonim válasza:
43%
Nem szexi egy fazo no. Inkabb melegebb ruha alatti csinos cucc es ennyi ora alatt azert egy kavera, fagyira, italra beulni.
2023. nov. 16. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Jelenleg 7-9 fok van az ország nagy részén. Nem hiszem, hogy három órán át ebben az időben ne fáznál. Inkább öltözz fel rendesen, még mindig jobb, ha van mit levenni, mintha nem lenne mit felvenni 😊
2023. nov. 16. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Ne proliskodj nő létedre az utcán. Egy tea csak belefér, nem? Szerintem nagy red flag ha nem hiv meg semmire és végignézi + ő is fázik veled együtt.
2023. nov. 16. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Vegyél a pulcsi alá ujjatlan, rövidujjú, hosszúujjú, vastag pulcsi, bőrdzseki, vigyél olyan nagy puha sálat. Ha mozogtok, nem fázol, ha ácsorogni fogtok a kirakatoknál, akkor meg fogsz fagyni. Azt hiszem esernyő is kelleni fog.
2023. nov. 16. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Fázni fogsz. Nekem a vastag pulcsi + vékony bordzsski kombo kb 12 fokig jó. Utána kell a kabát.

Foleg este, faradtan, szél is lesz. Meg fogsz fagyni

2023. nov. 17. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!