Dobozos sör megromlik a melegtől ha felbontva beteszem a szobámba a szekrénybe?
Figyelt kérdés
Félig megiszom másnap meg a többit.2023. aug. 21. 18:20
1/10 A kérdező kommentje:
Vagy semmien alkoholos ital nem romlik meg 2-3 nap alatt felbontva egy szekrényben?
2023. aug. 21. 18:26
2/10 anonim válasza:
Nem romlik meg de szar lesz. Hugymeleg, szénsavtalan lötty.
3/10 anonim válasza:
Holnapra hugyszaga és állaga lesz. Idd meg mind. Vagy a hűtöbe tett, úgy, hogy frissentartó fóliát teszel a tetejére, így benne maradnak a bubik.
4/10 anonim válasza:
2-3 nap alatt lehet megpenészedik.Én jártam már úgy, hogy ott maradt a doboz alján vagy 2 ujjnyi és amikor kiborítottam tiszta penész volt.
5/10 anonim válasza:
Nem romlik meg de undorító íze lesz. A sör ha nem hideg húgy ízű. Inkább a hűtőbe rakd
6/10 Endura válasza:
Milyen az a húgyízű?Aki ezt írta válaszként talán megkóstolta már?
7/10 anonim válasza:
Szaglással ismered fel az ételeket még mindig komi.
8/10 anonim válasza:
Durva, hogy itt mindig jön egy ilyen retardált mint a 6-os.
9/10 Szolovjov válasza:
Az esti megmaradt sörnyét még megiszom másnap délelőtt. De valóban megpenészedik 2-3 nap alatt.
10/10 anonim válasza:
Mostanra már valószínűleg élvezhetetlen. Máskor, ha meg akarod menteni, öntsd át egy olyan zárható üvegbe, amit nagyjából megtölt, és tedd be a hűtőbe.
Én a sört általában megiszom, ha kibontottam, másnap már inkább kiöntöm, mert meleg és kiment belőle az összes szénsav. Nem romlott, de élvezeti értéke már nincs. Bor viszont tök jól elvan a hűtőben 1-2 hétig, sőt, a borzsákok még szobahőmérsékleten is bírják ugyaneddig.
De miért a szekrénybe akartad betenni? :D Hűtő. Amúgy is meleg van, a helyedben a sima üdítőt is hűtőben tárolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!