Van még rajtam kívül olyan,aki mindent elpakol szekrénybe,hogy semmi ne legyen elől a lakàsban?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak az én mániàm?
Nem szeretem,ha elől vannak a dolgok,hanem inkàbb azt ha minden a szekrényben van. Értsd fogkefe furdoszobai szekrénybe,az osszes cipo ciposszekrenybe,zsepik a fiókosban stb.
2022. dec. 11. 17:44
1/14 anonim válasza:
Én még a szekrényeket elpakolom egy nagyobb szekrénybe.
2/14 anonim válasza:
Nekem nincs annyi szekrényem, mint amennyi cuccom.
3/14 anonim válasza:
Majdnem. Mindent nem, sok mindent. Én se szeretem, ha elől vannak.
4/14 anonim válasza:
Fu én meg pont az ellentetted vagyok. Utálom elpakolni a dolgokat, azt szeretem ha minden elöl van, "kéznél". Egyszerűen felesleges időpazarlásnak tartom hogy pl kinyitom a fiókot, kiveszem az x tárgyat, használom, majd visszatesze.
5/14 anonim válasza:
Nekem van egy sufnim amiben van még egy sufni.
6/14 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a "helyére". De sok nyitott polcom, tárolóm van.
7/14 anonim válasza:
Szerencsére én nem ezt a szokást tartom. Ha ugyanis bármit elpakolok, azaz nem látom, akkor az mintha megszűnt volna, nem lenne, sokszor nem is tudok visszaemlékezni, hogy hová tettem, és ez sok kellemetlenséget tud okozni.
8/14 anonim válasza:
Ha lenne helyem hozzá, nálam is így lenne
9/14 anonim válasza:
Ez valóban azért üthet vissza, amit a #7-es írt, hogy így könnyen elfeledkezel róluk, és amikor valami sürgősen kellene belőlük, nem tudsz visszaemlékezni hirtelen, hol van, és az egész lakást föl kell borogatni.
10/14 anonim válasza:
Ha vannak virágok, képek, dekorációk kirakva, akkor nem gond, én is szinte mindent elpakolok, de mégse néz ki úgy a lakás, mint egy üres kripta. Volt egy barátom, akinél semmit nem lehetett elől hagyni, de még dekor is alig volt kint, hát konkrétan olyan rideg volt a lakás, mintha nem laknának ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!