Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy 26 éves férfinak mennyire...

Egy 26 éves férfinak mennyire ciki a bojtos sapka?

Figyelt kérdés

Barátomnak szeretnék venni egyet, de leginkább csak lányokon vagy gyerekeken látni ezt a fajta sapkát. Vajon nem érezné cikinek hordani?

[link]

2023. nov. 15. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
27 éves ismerősöm hord ilyesmit és az a fajta, aki ad mások véleményére. Neki jól áll. Szerintem nem ciki.
2023. nov. 15. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire.
2023. nov. 15. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Féejemnek ugyanilyen van más csapat színeiben. Elmúlt már 30. Rengetegen hordanak felénk.
2023. nov. 15. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Férfinek születni már eleve ciki ebbe a begyöpösült előítéletes világba.
2023. nov. 16. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nőként sem hordok bojtos sapkákat, mert nekem nem tetszenek. Svájcim van helyette, de megint mások meg pl. azt nem szeretik. Én senkit sem szólok meg, vagy bámulok, nevetek ki a sapkája miatt. Csak annyit kell tudnod, szerinted tetszene e annak, akinek szánnád. Ha igen, akkor ne érdekeljen titeket más véleménye, vedd meg neki nyugodtan.
2023. nov. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!