Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem mennek viszonylag...

Csak nekem mennek viszonylag hamar tönkre a tangák ha mosógépben mosom őket?

Figyelt kérdés

Sokszor jönnek ki belőlük cérnaszálak meg bolyhosódik a pántjuk, stb. Főleg az ilyen string tangáknál. Van pár db kedvenc amit szinte csak kézzel mosok ki, azoknál ezek sokkal később kezdődnek el.

Akkor nem is lenne érdemes rendes mosógépben mosni a tangákat, esetleg zoknikat se? Mert azokkal is hasonlókat tapasztalok.

2023. nov. 13. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Én kézzel mosom őket, semmi bajuk.
2023. nov. 13. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én az ilyen fehérneműket mosózsákban mosom, és nem szokott bajuk lenni, pedig van amúgy olyan bugyi, amit 200-300 forintért vettem, szóval nem valami drága márkás termékek, aztán egész jól bírják. :D Hol veszed őket?
2023. nov. 13. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Tedd mosózsákba és nem megy tönkre. Több éves bugyijaim sem sérültek meg mosógépben.
2023. nov. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!