Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek lehet már szövetka...

Szerintetek lehet már szövetkabátot hordani?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mindenkinek más a hőérzete, de úgy általánosságban egy hosszú szövet kabit, hány foktól érdemes viselni? Még korai vagy decembertől hordható?

Köszönöm :))

2023. nov. 6. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10: Igen, akkor is :D

De tegnap reggel is az volt rajtam. 11 fok volt, amikor elindultam otthonról.

2023. nov. 7. 09:00
 12/14 Metionin ***** válasza:
Van az a vékony szövetkabát, amit 15 fokban már simán lehet hordani. Én 0 fok közelében veszem fel csak, de az vastag és gyapjú.
2023. nov. 7. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Én vékonyabb, fenék alá érőt hordok. Ma mondjuk nem, mert ma nagyon jó idő van.

És van egy hosszabb, térd alá érő, vastagabb, azt ha igazán hideg van. Az igazi télikabát.

Ezek kisebb szövetkabátok szerintem csak tavaszra, őszre alkalmasak.

2023. nov. 7. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én holnap korán reggel indulok el itthonról, és már ki van készítve a hosszított pufi télikabátom, sapka kesztyű, harisnya, meg egy bundás csizma. Fagypont körüli hőmérsékletet mutat már holnap hajnalban könyörgöm. Egy szövetkabiban meg is fagynék.
2023. nov. 8. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!