16-18ev körüli lányok milyen sűrűn hordtok platformos magassarkút,platformos goth lábbelit?
10-es Téged is rendesen kínoznak rémálmok! 1Kérdés alapján leirod Ezt a sok sületlenséget!Minden kérdést precizen kielemzel?Nem tudom miért pont ezt a kérdést kaotad el hogy 1általad megalmodott profilt leirva megalazz valakit akiről azt sem tudod kicsoda?
Szerintem jobban jársz ha abbahagyod ezt, amig tudod!
9-10kommentiró Tuti egy es ugyanaz
A szexuális témában nem Akarsz profilozot játszani ott sajna nagyibb a kihivas? A 3.kommentet irtam nem értem mire fel bantasz mást aki kiirt 1kérdést ,szerintem pont Te vagy beteg!
9-es vagyok, a 10-es egy tök más ember de oké :D
És nagyon rossz emberismerő lehetsz, sajnállak. Nem én pedofiloztam le a kérdezőt, de a reakciója erre mindent elmondott amit csak tudnom kell.
Ha tényleg nem ebből a célból jött létre a kérdés, borítsunk fátylat rá, ennyit nem ér meg. 😅
24 vagyok, de 16-18 évesen is szerettem már az ilyen lábbeliket.
Egyszerre elegáns és vagány, pont ezt szeretem benne.
13-as köszönöm a reakciód, igazad van
Sok profilozó, nagyokos 3dipmolas agyak, ha lehetne kérni szeretnem hogy huzzatok a szexuális rovatba elemezni!
Jó szimatolast, ott
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!