Vannak itthon olyasmi boltok, mint a Rockpince? Darkosabb, metálos, goth jellegű dolgokat árulnak még máshol ami nem csak webshop?
Bőregér.
Mondoconon és hasonló animés, fantasy-s rendezvényeken is lehet venni rengeteg alternatív kiegészítőt, amivel hazai kézműveseket támogathatsz.
Köszi :)
A Mondocon viszont pár éve nem az igazi, meg mostmár a belépő ára is annyi, amiből inkább vásárolnék valami szépet. Meg mostmár nem is igazán érdekel, de amíg tudtam, ott is vásároltam :)
#3: Igen, még megvan. 🙂 Ott is nagyon sok darkos dolgot lehet találni.
Hasonló second hand üzletek még, ahol extrább ruhák vannak, a Lovebug Vintage, Szputnyik Shop, Giháda, Gizmo Vintage, Antifactory, Royal Vintage.
Én amúgy inkább ajánlom az online vásárlást és mondjuk a Vintedet is akár.
Tudom, hogy nem ezt a választ vártad, de én azt vettem észre, hogy a JajCica, Szputnyik és ezekhez hasonló turik szinte aranyárba vannak. A Rockpince és társai pedig annyira kihasználják a piaci rést, hogy 2-3x-os árba adnak mindent. Úgyhogy rendelni sokkal jobban megéri, online turit használni meg méginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!