Rendeltem a rockpincéről egy kabátot kb június közepén és még azóta sem jött meg, lesz ebből még valami?
Ez lenne az a darab:
Ráadásul akkor még akciós volt.
Még mindig azt írják beszerzés folyamatban.
Erre már ihatok hideg vizet?
Értem.
Korábban már rendeltem egy ilyet:
Azt ugyan 1 hónap késéssel de küldték, gondoltam hátha majd ezt is kicsit később küldik.
Köszönöm a hozzászólásokat.
"Ennyi pénzt kiadni ilyen undorító kabátért, most komolyan?"
Miért undorító?
Pont írni is akartam, hogy akár az összeg dupláját is sőt tripláját is hajlandó lennék kifizetni.
Csak hát gondoltam úgysem érdekel senkit.
Szerintem meg jól néz ki az a kabát, a naci meg főleg.
Ha Kérdezőnek futja rá, miért ne?? Stílusos, és tuti nem jön szembe vele az utcán minden harmadik ember egy ilyenben. Nekem tetszik! :)
Egyébként Kérdezőnek még annyit a kérdéshez, hogy nekem Rockpincével volt olyan tapasztalatom, hogy olyan ruha esetében, ami nem volt náluk készleten, emailt küldtek, hogy kb mennyi a beszerzési idő, es volt bizony, aminél 30napot írtak. De pontosan 30.napon fel is adták. Volt két hetes beszerzési idő is, az is megérkezett pontosan. Én rosszat mondani nem tudok rájuk.
Ha tényleg úgy gondolod hogy ez a kabát megér ennyi pénzt akár kétszeres háromszoros árat is akkor menj el érte személyesen ne interneten szórakozzál.
Ugyanakkor előfordulhat az is hogy önkényesen törlik a megrendelésedet mert nem akarják neked akciósan adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!