Szerintetek lehet ilyen a ballagási cipőm?
Figyelt kérdés
Június végén ballagok általános iskolából és láttam az egyik cipő boltban egy nagyon szép magassarkút ,de nem tudom ,hogy lehet-e olyan.KB. 9-10 centiméteres sarka van és platformos nagyon csinos.Nem ez lesz az első magassarkúm.Szerintetek lehet?2014. jún. 4. 17:04
1/11 anonim válasza:
Nem értem miért ne lehetne?
Nyugodtan felveheted.
2/11 anonim válasza:
Se a platform, se az ilyen magassarkú nem illik egy ballagásra (és semmilyen más elegáns eseményre és ez felnőttekre is vonatkozik), de nyilván ez úgysem érdekel... így csak a szüleiden és/vagy a pénztárcádon múlik.
3/11 anonim válasza:
14 evesen valoban nem platform-cipoben kene ballagni...
4/11 anonim válasza:
Szerintem sem illik..eleve vicces, amikor 14 éves kislányok tipegnek egy ilyen magassarkú cipőben.
5/11 A kérdező kommentje:
:)Én tényleg bírok benne menni sőt állítólag kifejezetten szépen a platform meg nem az a "normális" 2 cm körüli ,hanem csak olyan ,hogy éppen hogy ott van olyan fél centiméteres.
2014. jún. 4. 17:26
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem való, főleg nem egy 14 éves lánynak... De ha tudsz benne menni, hát akkor egészségedre. Mellesleg szerintem nagyon el fog fáradni a lábad, jobb lenne valami kényelmes.
7/11 A kérdező kommentje:
:)Ja azt kifelejtettem ,hogy van az Adidas Neo-nak a Selena Gomez-es kollekciója és abban van ilyen fekete sport magassarkú cipő már lassan fél éve én is a szerencsés tulajdonosok közé tartozom:) /szinte mindennapi viselet/
2014. jún. 4. 17:41
8/11 anonim válasza:
'sport magassarkú cipő '
oximoron. a magassarku cipo minden, csak nem sportcipo es mindent tesz a labaddal, csak jot nem, foleg nem 14 evesen, amikor meg alakulnak a csontjaid/izuleteid.
9/11 anonim válasza:
Most megnéztem a cipőt, amit mondtál, jó ég..rég láttam ilyen ocsmány cipőt..reméljük majd kinövöd.
10/11 anonim válasza:
Valóban ocsmány és köze sincs a valódi magassarkúakhoz. Egyáltalán nem olyan benne a járás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!