Miért ciki a Rolex?
Mert sok a hamis, ezért sokan eredetit sem viselnek, pont mint a LV táska esetében.
Meg őszintén...Győzike, Kis Grofó, Curis, Gáspár Laci,... ilyenek után, én sem venném fel/meg.
2.
ÉN ezért nem vennék Lamborghini-t sem. De arra amúgy sem telik sajnos.
És hiszed vagy sem, van idehaza olyan cég, aki a C-k miatt nem flottásnak BMW-t. Kerek-perec megmondta a beszerzési vezető. És nagy cég!
Hát, szerintem egyáltalán nem az. A ciki inkább az, ha valaki olyanokkal azonosítja a márkát, mint az első.
Nekem emiatt van Rolexem:
Egyébként elképesztő, hogy mennyire nincs önbizalma a legtöbb Rolex tulajnak. Egy fórumon is, állandóan azt kérdezgetik, hogy jaj ez az óra elég jó e, nem ciki-e, stb stb és mások véleményére várnak, hogy jaj mit szólnak. Nem tudom más órák fórumain is ez megy-e, de ez elég röhejes, amikor megveszi végre az xy az első Rolexét, és ahelyett, hogy büszkén viselné, azt figyeli, ki szóljak le, hogy eh miért nem ezt vagy azt vette inkább...
nem ciki, csak ugy csinalnak ezzel is mint a BMW-vel, de amugy ha te normalis vagy akkor tenyleg semmi ciki
max ha ezzel csajozol, az talan
5-ös válaszoló,
idióta 🤣 amilyen felfoggással vannak itt egyesek, nem haladnánk sehova az életben.
6 ezzel nem kell csajozni. Akinél próbálkoznod kell, hogy nézd, rolexed van, azt nem fogod érdekelni. Akit a rolexed érdekel, az anélkül is be fog találni, hogy mutogatod neki, hogy nézd rolexem van.
7 ne etesd a trollt.
4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!