Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki a Rolex?

Miért ciki a Rolex?

Figyelt kérdés
Többektől is hallom hogy ciki, de miért az? Nekem egy 36-os OP-m van és nem érzem cikinek sőt nekem egy nagy dolog hogy végre sikerült megvenni.

2023. nov. 3. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Mert sok a hamis, ezért sokan eredetit sem viselnek, pont mint a LV táska esetében.

Meg őszintén...Győzike, Kis Grofó, Curis, Gáspár Laci,... ilyenek után, én sem venném fel/meg.

2023. nov. 3. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó akkor Mercit Audit meg egyéb autót se vegyünk csak Kiát, meg ne vegyünk házat mert Győzikének is van? Ez azért kicsit fura hozzáállás az élethez.
2023. nov. 3. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

2.

ÉN ezért nem vennék Lamborghini-t sem. De arra amúgy sem telik sajnos.

És hiszed vagy sem, van idehaza olyan cég, aki a C-k miatt nem flottásnak BMW-t. Kerek-perec megmondta a beszerzési vezető. És nagy cég!

2023. nov. 3. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Hát, szerintem egyáltalán nem az. A ciki inkább az, ha valaki olyanokkal azonosítja a márkát, mint az első.

Nekem emiatt van Rolexem:

[link]

Egyébként elképesztő, hogy mennyire nincs önbizalma a legtöbb Rolex tulajnak. Egy fórumon is, állandóan azt kérdezgetik, hogy jaj ez az óra elég jó e, nem ciki-e, stb stb és mások véleményére várnak, hogy jaj mit szólnak. Nem tudom más órák fórumain is ez megy-e, de ez elég röhejes, amikor megveszi végre az xy az első Rolexét, és ahelyett, hogy büszkén viselné, azt figyeli, ki szóljak le, hogy eh miért nem ezt vagy azt vette inkább...

2023. nov. 4. 00:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Órát és autót venni eleve ciki. Ezek olyan dolgok, amiknek meg volt a saját maguk ideje. Autók utoljára a 80-as években néztek ki jól, azóta ocsmány mind (de tényleg, ha valaki tud mutatni 1995-nél újabb autót ami tetszene, azt meghívom valamire), órák meg feleslegesek, akkor már inkább karkötö, gyürü, vagy nyakék. Jobbnál jobbak vannak a férfi palettán is.
2023. nov. 4. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:

nem ciki, csak ugy csinalnak ezzel is mint a BMW-vel, de amugy ha te normalis vagy akkor tenyleg semmi ciki

max ha ezzel csajozol, az talan

2023. nov. 4. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló,

idióta 🤣 amilyen felfoggással vannak itt egyesek, nem haladnánk sehova az életben.

2023. nov. 4. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:

6 ezzel nem kell csajozni. Akinél próbálkoznod kell, hogy nézd, rolexed van, azt nem fogod érdekelni. Akit a rolexed érdekel, az anélkül is be fog találni, hogy mutogatod neki, hogy nézd rolexem van.

7 ne etesd a trollt.

4 voltam.

2023. nov. 4. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki a 36-os OP, kifinomult választás. Viseld sokáig egészséggel! A fanyalgókkal meg ne foglalkozz:)
2023. nov. 11. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!