Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik cipő nem megy szét...

Melyik cipő nem megy szét néhány hónap alatt?

Figyelt kérdés

A munkam miatt naponta több, mint 10 km-t gyaloglok, erre valamilyen sportcipő lenne optimális, de sajnos az elegáns az elvárt. Az évek során rengeteg márkát próbáltam, de 2-3 hónapnál egyik se bírta tovább, az oldalán/elején mindegyik szétválik a sok, gyors tempójú gyaloglástól.

Van valakinek pozitív tapasztalata valamelyik gyártóval? Tehát olyan elegáns, de félig-meddig sportos férfi cipőt keresek, ami hosszú távon is bírja a gyűrődést.

2023. nov. 2. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem soha egyetlen cipö se ment tönkre pár hónap alatt, még a legolcsóbb fajták sem, pedig én is rengeteget megyek!
2023. nov. 2. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
OFF: milyen munkahely az, ahol gyors tempóban kell napi 10 km-t gyalogolni elegáns cipöben?
2023. nov. 2. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Esetleg a Vans márkát nem engedik?

Én nagyon sokat megyek benne és már több mint 1 éve megvan

2023. nov. 2. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 pl felszolgáló elegáns helyen

Amúgy nekem a skechers valt be. Hamarabb kitapostam belul minthogy a talpa vagy az anyaga ment volna tonkre. Uj betetet vettem bele es tovabb tudtam hasznalni. Keress teljesen fekete modellt, az elegans.

De eleg draga szoval vagy kuponnal vagy a learazott utolso darabokat veszsm.

2023. nov. 2. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Adidas.

Igaz, nekem még nem volt, de bátyámnak igen:) 4 évig használta, és semmi baja nem volt, mondom ezt úgy, hogy bátyámnak kb 2 hónap alatt szetmegy minden cipője, annyira nem tud rá vigyázni

2023. nov. 2. 15:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Skechers tényleg jó, annak a belseje megy szét, illetve kopik az anyaga. A gond vele, hogy túl sportosnak érzem. Adidasom is volt pár, valamivel jobban bírta, mint a Nike, Reebok, Puma, Fila, de fél évig az se tartott ki.

Ügyfelekhez megyek egyébként külső helyszínekre.

2023. nov. 2. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Napi 10 km setaval semmitol ne vard hogy fel evnel tovabb kitartson. Aki mondjuk fut vagy gyalogol rendszeresen (ugyanannyi hasznalat) annak is minimum ilyen gyakran kell cserelnie a cipoit. Nem gyartanak erre cipot.

Turacipot vehetnel de az se birna sztem tobbet meg azok csunyak is

2023. nov. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!