Mennyire viselik jól bizonyos csoportok, az egyéni öltözködést? (bővebben)
én nem zenei vagy öltözködési szinten térek el a többiektől hanem csak nagyon jó fej vagyok mégsem szólnak meg valószínű te is jó fej vagy ... akivel jóban vagy az úgyis tudja aki meg nem akkor arra meg kár pazarolni az idődet mert ha úgy öltözködnél mint a legtöbb ember és jóba lennél vele lehet hogy felületes barátság lenne mert valójában ilyen ...
inkább barátkozz olyan emberekkel akik hasonlóaan öltözködnek meg olyan zenét hallgatnak! :D
amúgy akik meg beszólnak azok meg nem azért szólnak be mert télleg ugy gondolják...ezek az emberek egy nap után nem is emlékszenek rá mert minden sarkon belekötnek valakibe vagy csak szimplán unatkoznak ... ha valaki az utcán beléd köt csak mond azt hogy bocsi most nem érek rá vagy széoen hallgasd meg és úgy nézz rá mint a tanárnéni a gyerekre ha felel aztán nevess egyet és fordulj el ...
a hippikbe gothokba meg ilyenekbe is belekötnek nem vagy egyedül ...
szerintem csak különlegesnek találnak és irigykednek mert ők nem tűnnek ki a tömegből és nem mernek kitűnni a tömegből.
Nem tudom, szerintem a "mezei halandóknak" épp hogy egy punk inkább félelmetes mint támadásra ingerlő :)
viszont nem tudom, a beteg arcok lehet hogy mindenre harapnak ami feltűnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!