Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen öltözködést ajánlotok...

Milyen öltözködést ajánlotok teltebb fiúknak/férfiaknak?

Figyelt kérdés

Úgy értem a kérdésem, hogy nem nagyon kövér, azért nem is cingár és a felesleg "egyenlően" oszlik el, nem izmos az illető. :D

Köszi! :D

2010. júl. 16. 12:00
 1/8 anonim válasza:

Ajánlok:

50 felülést és 50 fekvőtámaszt naponta.

2010. júl. 16. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
inget. az mindenkinek jól tud állni, én személy szerint szeretem ha egy pasi inget visel, persze hordani tudni kell... egy farmerral pl nagyon jól néz ki.
2010. júl. 16. 13:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Emellett valami értelmes ötlet? :D

Tegyük fel, hogy átadom az illetőnek, de attól még ÖLTÖZKÖDÉSi kérdést tettem fel.

2010. júl. 16. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

És ha nem csak ingben gondolkozunk, akkor? :D

Érdekelne továbbá, hogy ilyen illetőnek milyen nyakú ruhát érdemes vásárolni? Esetleg milyen mintázat, szín állhat jól?

Nadrágban mit tanácsoltok?

2010. júl. 16. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Póló: ne feszüljön a hónaljnál, hasnál, ne legyen a póló mintás, tehát, ne legyen csíkos vagy kárókozkás, vagy egyéb mintás. Esetleg még egy rovidujjú kockás ing belefár

Az ingek gallérját ne hajtsd fel, mert lehánylak. Atlétát ne hord, az a csajoknak nem tetszik. (Max a kigyúrt fickókon áll jól, de azok meg vegyék le.)

Nadrág: térdigérő vászon nadrág, oldalt nagy zsebekkel, vagy farmer halászgatya, csőfarmer. Semmiképp, ne tapadós farmer... csak az emósoknak tetszik, ha a srác összenyomorítja a gyíkot meg a lábait.

Fehérzoknit csak sporthoz hordj. Hosszú zoknit NE hordj. A boka(titok) zokni jóó.

Cipő: Barna lezser cipő jóóó. Pl ezt képzeld el barnában:

[link]

Személy szerint nekem a magas, nem izmos, 'puhább' srácok jönnek be.

Ami nem hátrány: Mindegy milyen a termete valakinek, ne legyen nyeszlett vállad. Ne legyen görbe a hátad és szép ívű vállad.

Én konkrétan taszítónak találom, ha egy férfinak vastag a lába, vagy nagy a feneke. Lehet valaki akármilyen termetes, ha a bokája vékony azzal simán randizok. Nem tudom miért, a szép vádli a zsánerem.

18/l

2010. júl. 16. 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:

19 vagyok :D

A mintás pólók jobban tetszenek, mondjuk ingből van jópár darabom és a kárókockás pulcsik is tetszenek... :D

Atlétát egyébként ki nem állhatom és sosem hajtom fel az ing nyakát... :D;)

Azt hiszem nincs is tapadós nadrágom... :D Szinte mindegyiken nagy zseb van oldalt, szóval ez eddig jó!:D

A cipő nagyon jól néz ki! :D

Köszönöm a választ! :D

Egyéb más ötlet még?:))

2010. júl. 16. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy ne hordjon mintásat!

Nekem is van kárómintás, meg csíkos is, és tök jól állnak!

2010. júl. 21. 22:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. júl. 21. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!