Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a divat mostanság?

Mi ez a divat mostanság?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a kortársaim úgy öltöznek, mintha nem lenne ruhájuk,vagy nem tudom.

amit nem értek, az a malegítőnadrág(a bugyi kilóg alóla)+haspóló+kabát. És nyavajognak hogy hideg van.

És nem csak a 17 évesek, hanem a 13 évesek is ugyanezt csinálják.

Én a mai napig fel tudok öltözni rendesen időjárásnak megfelelően, így nem hisztizek hogy hideg van.

Nem értem a mai kislányokat. Miért jó ez?

2023. okt. 29. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
A divat sokkal fontosabb nekik, mint az egészség.
2023. okt. 29. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Vegyük hozzá ehhez azt is, hogy mivel most megint ez a haspóló + csípőnadrág kombináció a divat, ezért a boltokban nincs is akkora kínálat olyan magasabb derekú nadrágokból vagy hosszított felsőkből, amik nem "öregesek" ennek a korosztálynak. Pár éve olyan nadrágokért kellett hajtóvadászatot indítani, amikből nincs kint a bokád vagy magasabb lány esetén másfél tenyérnyi rész az alsó lábszárból.
2023. okt. 29. 11:40
 3/8 Metionin ***** válasza:
93%
10+ éve saccper ugyanez volt divatos. Amikor én voltam tini, csak bő szárú csípőgatya volt és azt hordták úgy, hogy kilógott az úszógumi. Valamiért a kövérebb csajok közt még népszerűbb volt, köldökpiercing is járt hozzá meg ősszel olyan kis rövid kabátka aminek pulóverszerű alja volt és kilógott belőle a derekuk. Most annyi, hogy a magasabb derekú gatya miatt a has más része lóg ki. De ha bármi kilóg az aktuális divat miatt (pl. most a boka is) akkor az aktuális divatkövető fiatalság szarni fog rá hogy fáznak.
2023. okt. 29. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

“Nem értem a mai kislányokat”

Mondja egy 17 éves 😂😂 Lol, ennyire korán azért nem kell elkezdeni a boomerkedést, pláne, hogy te is egy kislány vagy, a saját korosztályodról (is) beszélsz. Most egyébként még csak hideg sincsen, én délelőtt-délután simán pólóban járkálok.

Minden generációnak megvan amúgy a maga undorító és nem praktikus divatja, nézd meg a 90-es évek holdjáró szandijait, a 90-2000-es évek tanga- és ribnc rendszámvillantós csipőnadrágjait, haspóló már akkor is volt. 2010 körül a leggingsek utcai nadrágként hordása ment, utána jöttek a szanaszét szaggatott farmerek, bokavillantás most is van és igen, megint reneszánszát éli haspóló, sőt hasmellény, haskabát. Januárban jártam végig pár plázás boltot, tényleg ebből állt a kínálat 90%-a, a maradék meg nem tetszett (ezért szoktam rá a Vintedre, turikra).

2023. okt. 29. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Minden generációnak megvan a saját divatja, ami sosem a praktikusságról voltak ismertek.

Majd jön egy következő divathullám.

Én sem tudok a mostanival azonosulni, de ennyi bajom legyen.

2023. okt. 29. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
A kétezres években meg a csípő nadrág volt divat, rövid kabáttal még télen is. Sok üzletben nincsenek is normális hosszúságú felsők amiket be lehetne tűrni a nadrágba hogy ne fázzon meg a derekam.
2023. okt. 29. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként nekem már elegem van abból, hogy a boltokban vagy csak haspólót, vagy oversized pólót lehet kapni.
2023. okt. 30. 07:41
 8/8 anonim ***** válasza:
A melegítőnadrág a UK Drip miatt lett trend, a többi is elég nagy divat
2023. dec. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!