Mi ez a divat mostanság?
17 éves vagyok, a kortársaim úgy öltöznek, mintha nem lenne ruhájuk,vagy nem tudom.
amit nem értek, az a malegítőnadrág(a bugyi kilóg alóla)+haspóló+kabát. És nyavajognak hogy hideg van.
És nem csak a 17 évesek, hanem a 13 évesek is ugyanezt csinálják.
Én a mai napig fel tudok öltözni rendesen időjárásnak megfelelően, így nem hisztizek hogy hideg van.
Nem értem a mai kislányokat. Miért jó ez?
“Nem értem a mai kislányokat”
Mondja egy 17 éves 😂😂 Lol, ennyire korán azért nem kell elkezdeni a boomerkedést, pláne, hogy te is egy kislány vagy, a saját korosztályodról (is) beszélsz. Most egyébként még csak hideg sincsen, én délelőtt-délután simán pólóban járkálok.
Minden generációnak megvan amúgy a maga undorító és nem praktikus divatja, nézd meg a 90-es évek holdjáró szandijait, a 90-2000-es évek tanga- és ribnc rendszámvillantós csipőnadrágjait, haspóló már akkor is volt. 2010 körül a leggingsek utcai nadrágként hordása ment, utána jöttek a szanaszét szaggatott farmerek, bokavillantás most is van és igen, megint reneszánszát éli haspóló, sőt hasmellény, haskabát. Januárban jártam végig pár plázás boltot, tényleg ebből állt a kínálat 90%-a, a maradék meg nem tetszett (ezért szoktam rá a Vintedre, turikra).
Minden generációnak megvan a saját divatja, ami sosem a praktikusságról voltak ismertek.
Majd jön egy következő divathullám.
Én sem tudok a mostanival azonosulni, de ennyi bajom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!