Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinted oldalon általában csak...

Vinted oldalon általában csak eredeti dolgok vannak?

Figyelt kérdés
Elvileg az oldal bünteti, ha valaki nem eredeti ruhát árul. Ezt mennyire veszik komolyan? Mert tetszik egy táska, de kicsit húzós ára van, nem szívesen kockáztatnék.
2023. okt. 28. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sok a kamu.

Láttam már hamis dior, de hazai f0s márkákat is fent. Ha jelented a hirdetèst, akkor bizonyítania kell az eladónak a termèk eredetisègèt. Ha hamis, akkor nem látod többet a hirdetèst. Ha nem hamis, akkor újra fent lesz.

Tehát szerintem jelentsd

2023. okt. 29. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen az eredetiséget nezi a Vinted. Legalabbis nm ugy, ahigyan Te irtad.

Az eredetiség alatt a fotókat érti elvileg a szabályzat, azt, hogy csak saját készitésű, ne internetről leszedett kepekkel hírdesd a termékeid. Ha eszlel ilyet, az adott hirdetes azonnal törli

2023. nov. 5. 12:39
 3/3 anonim válasza:
Azt írták az appban, hogy tilos hamis cuccokat árulni, de biztos van, aki megpróbálja
2023. nov. 12. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!