Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit adnátok egy télikabáté...

Mennyit adnátok egy télikabátért? És milyen ár körül mozognak most a télikabátok?

Figyelt kérdés

2023. okt. 27. 18:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én max. 20 ezret szánnék rá. Sajnos egy jó meleg, minőségi téli kabát nem olcsó, és nem a Columbia, North Face, Wellensteyn kategóriáról beszélek, mert az nekem megfizethetetlen. Lehet venni 10-15 ezerért is szép és mutatós kabátokat, de azok lehet hogy már 0 foknál megadják magukat. Ha -10,-15 fokos hidegben sem szeretnél fázni, akkor bizony jobban zsebbe kell nyúlni és rááldozni akár 30-40 ezer forintot is. Egy kabát vásárlása nem egy szezonra szól, ha megvigyázod akkor akár 5-10 évig is elégedetten hordod. És 10 év múlva már ki emlékszik hogy mennyiért vetted a kabátot, ha addig megelégedve hordtad és nem fagytál szét benne akármilyen hideg is volt az idő.
2023. dec. 18. 11:40
 12/12 anonim válasza:
Rengeteg a kínálat és az árak is nagyok variálnak. Személy szerint utálok kabátot vásárolni mert sosem találom meg az ár-érték arányban, és a modellben megfelelőt. Boltról boltra járok és nincs olyan ami nekem tetszene. Vettem már kabátot a New Yorkerben és a C&A-ban is, és mindkettőnek az első mosás után csomókban összeállt a vattelin a steppelések mentén, mert nincs teljes hosszában levarrva, hanem csak a varrások közé van bedugdosva a bélés.
2023. dec. 23. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!