Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a kínaiba is...

Szerintetek a kínaiba is megéri télikabátot venni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 14. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Persze, ott éri meg igazán, hiszen olcsóbb, mint pl. a H and M, viszont a minősége nem rosszabb.
2022. nov. 14. 23:37
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm! :) nézegettem a márkás oldalakat is de nem igazán találtam olyat ami tetszik.. Egyik sem nőies, főleg ezek a nagy pufi dzsekik.
2022. nov. 14. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem. Én régen sokat vásároltam a kínaiban, de ma már olyan árban van mint az Árkádos boltok. Szerintem nagyon nem éri meg, sőt a Fast fashion üzletekben sokszor van leárazás akkor meg pláne megéri. Én nem vennék már kínaiban semmit.
2022. nov. 15. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Inkább akkor már menj turiba, én is azt teszem.
2022. nov. 15. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

3: a fast fashion semmivel sem jobb minőség. Igazából mindkettő kiszámíthatatlan, ki lehet fogni jót és rosszat.

Kérdező, nem tudom milyet szeretnél, egyik fiamnak kínaiban vettünk tavaly vagy tavalyelőtt kabit, azzal teljesen elégedett vagyok, de valóban nem volt olcsóbb mint mondjuk a C&A-ban.

2022. nov. 15. 01:15
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem megérte. Ott végre kaptam magamra méretet.
2022. nov. 15. 01:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze. Annyi hogy kicsit macerásabb, mert többet is érdemes bejárni, hogy megtaláld a tökéletes darabot. Én az előző szezonban vettem kínaiban egy baromi jó, hosszított, vastag meleg pufi télikabátot, óriási szőrmés kapucnival, nagyon kényelmes és kályhameleg, és sokkal jobban szeretem mint a fast fashionben dupla annyiért vett téli parkámat.
2022. nov. 15. 20:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, holnap elnézek a kínaiba!😊😊
2022. nov. 15. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!