Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítség öltöny vásárlással...

Segítség öltöny vásárlással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt normális öltönyöm, most viszont már kellene, jön a szalagavató, ballagás, érettségi és egyébként is, már többször hiányát éreztem.

De azt sem tudom, hogy hogy álljak neki.. Van elképzelésem, de nem tudom megfogalmazni. Fekete öltönyt szeretnék, de olyat, ami ilyen fényes anyagból van. Ezt pl nem tudom mi szerint keressem. Karcsusítottott zakót szeretnék és olyat, amit ha egy kicsit elegánsabban akarok kiöltözni hétköznapokon is tudjam használni.

Segítenétek? Hogy keressem? Milyen márkák vannak? Max olyan 60-70.000,-FT-ig. 19 éves, fiú, 175cm, 87 Kg, vállas, erős gyerek vagyok (nem dagi) :D

2010. okt. 19. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézz itt szét és kérj tanácsot a fórumjukon. Nagyon segítőkészek!

mrsale.net

2010. okt. 19. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább varratni kellene.

Elmész egy varrodába, és elmondod, hogy mik az elképzeléseid... Aztán majd ott megmondják, hogy hogyan, miből, mennyiért...

2010. okt. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!