Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mr. Gugu & Miss Go megbízható...

Mr. Gugu & Miss Go megbízható cég netes vásárlás tekintetében?

Figyelt kérdés

#Mr. Gugu & Miss Go
2023. okt. 25. 11:23
 1/2 anonim válasza:
Igaz mar reg tetted fel a kerdest, az en tapasztalatom az veluk, hogy nem megbizhatoak, oktober elejen adtam le rendelest naluk, azt irtak nov 20. legkesobb megkapom, most van 2025.01.18. es sehol a csomagom, csak igergetnek jobbra balra, ugyhogy meg azt csodalom mukodik a ceg, es nem csak en jartam igy, hanem meg tobb szaz ember, nemtudom te azota rendeltel toluk es kaptal csomagot, de en kerem vissza a penzem mert ez nem normalis, foleg a mai vilagba, hogy lengyelorszagbol 3 honap alatt keptelenek elkuldeni egy nyamvadt pulcsit amit rendelsz, es nem is olcsoak. Ugyhogy en nem ajanlom senkinek a ceget.
jan. 18. 09:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásodat! Én még akkoriban rendeltem tőlük. Én is 3 hónapon át vártam, leveleztem is velük. 3 hónap, mire nagy nehezen elkészült a rendelésem és azután meg is kaptam a csomagomat. Addig azonban meglehetősen idegesen teltek a napjaim, azt gondoltam, hogy ez is egy átverés, egy lehúzás! Ők persze higgadtan próbáltak megnyugtatni a levelekben, hogy minden rendben, de a sok megredelés miatt nagy a csúszás és hogy cserébe minőségi terméket kapok.

De az tény, ahogy te is írtad, ez így nem normális!

Így van, kifejezetten drágák a termékeik, bár kétségtelen, hogy egyediek és tetszetősek. Sok türelmet és kitartást kívánok, ha a további várakozás mellett döntesz! Én azt vettem akkor észre, hogy a pénzt nem nagyon akarják visszafizetni, ezért is próbáltak engem meggyőzni, hogy inkább legyek még türelemmel! Sok sikert, bárhogy is döntesz ... ! :)

jan. 19. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!