Mr. Gugu & Miss Go megbízható cég netes vásárlás tekintetében?
Köszönöm a hozzászólásodat! Én még akkoriban rendeltem tőlük. Én is 3 hónapon át vártam, leveleztem is velük. 3 hónap, mire nagy nehezen elkészült a rendelésem és azután meg is kaptam a csomagomat. Addig azonban meglehetősen idegesen teltek a napjaim, azt gondoltam, hogy ez is egy átverés, egy lehúzás! Ők persze higgadtan próbáltak megnyugtatni a levelekben, hogy minden rendben, de a sok megredelés miatt nagy a csúszás és hogy cserébe minőségi terméket kapok.
De az tény, ahogy te is írtad, ez így nem normális!
Így van, kifejezetten drágák a termékeik, bár kétségtelen, hogy egyediek és tetszetősek. Sok türelmet és kitartást kívánok, ha a további várakozás mellett döntesz! Én azt vettem akkor észre, hogy a pénzt nem nagyon akarják visszafizetni, ezért is próbáltak engem meggyőzni, hogy inkább legyek még türelemmel! Sok sikert, bárhogy is döntesz ... ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!