Nagyon tetszik az S20 Ultra, de nem tudom "meg szabad-e venni"? Arra gondolok, hogy sokan lósz@rnak titulálják megbízhatóság (vagy éppen megbízhatatlanság) tekintetében. Te ezt, vagy egy sima alap iPhone 11-t vennél?
Egyiket sem.
Apple termeket semmilyen formaban, mas felsokategorias telefont meg azert nem, mert mint az emberek 98%-a, sosem fogom kihasznalni a maximalis tudasat.
"Nagyon tetszik az S20 Ultra, de nem tudom "meg szabad-e venni"?"
Röviden: nem. Jó telefon meg minden, de mégse éri meg megvenni, ha érdekel, miért írj privátot nekem, és elmondom.
"Arra gondolok, hogy sokan lósz@rnak titulálják megbízhatóság (vagy éppen megbízhatatlanság) tekintetében."
Ja persze, mindenféle Huawei vagy iPhone vagy más márkájú telefonok fanjai mondogatják ezt, azok csak egy laikus, átlagfelhasználók nem kell bedőlnöd nekik. Lehet, hogy ha legközelebb megjelenik a P40 széria, akkor arra fogják ugyanezt mondogatni, csak más fanoktól.
Képzeld el, hogy kifizetsz 2020-ban több százezret egy még a nagy tesójától is ALIG különböző rohadt nagy tudású készülékre.
Magasról tojok egy sz@ris panelre! Vicc...
(42 százalékodból látszik is, hogy annak szántad, tudom nagyon jól, ne félj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!