Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 40 es férfiak! Ti hol vesztek...

40 es férfiak! Ti hol vesztek magatoknak ruhát?

Figyelt kérdés

Szeretném megújítani a ruhatáram.

Le akarok számolni a farmer/poló/pulcsi stílussal. Inkább szövetnadrágot, inget, ilyesmit hordanék, úgymond elegánsabbat. Persze nem öltöny/nyakkendő, de értitek. :)

Sosem voltam nagy ruha vásárlós típus, de most elmentem első körben New Yorker/ H und M/ C&A boltokba. ( értsd : ezek voltak egy helyen. :) )

Hát bődületes nagy csalódás. Olyan elb…ott ruhák vannak horror összegekért hogy csak na! Piacos anyagú, mintájú, szabású ingek tizeneztekért. A nadrágok okyanok mintha turkálóból hozták volna. Szintén horror pénzért.

Ilyen árakért azért minőségibb cuccokat vártam volna, úgyhogy hagytam is az egészet.

Szóval, Ti hol vásárlotok ruhát őszre/télre?

2023. okt. 21. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A Vinted nem egy webáruház, hanem csak használt cuccokat lehet ott adni-venni, mint egy zsibvásárban. Nincs reklamáció, nincs garancia, és semmi biztosíték, mint az auditált webshopokban.

Itt van néhány jó webshop:

[link]

2023. okt. 25. 22:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Kösz, ezeket is megnézem!
2023. okt. 26. 05:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2023. okt. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!