Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap rövidnadrág?

Holnap rövidnadrág?

Figyelt kérdés
27 fok lesz, ma meg kabatban faztam. Holnap hideg lesz reggel rövidben menni? Még idén utoljara kihasznalnam ezt a rövidgatyas idot. Mit gondoltok, bolond vagyok hogy rovidet akarok felvenni?

2023. okt. 19. 23:16
A kérdező szavazást indított:
Rövidnadrág
Ősz
Fiú
Rovidgatya
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Holnap még elmegy, reggelre is 17 fokot mondanak, utána meg 25-öt. 17 fokban azért nem fogsz megfagyni.
2023. okt. 20. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Rövidbe megyek nem akadályozhat senki ebben ma,tegnap is rövidben voltam.
2023. okt. 20. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Eddig is rövidben voltam még, holnap pedig főleg, mivel nyárias meleg lesz.
2023. okt. 20. 01:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem mennék rövidnadrágban.

Kezdjük ott, hogy az ország északi, keleti részén ma is igencsak borús és hűvös maradt az idő (több helyen délután is csak 9-10 fok volt), és ott holnap sem lesz meleg.

Másrészt nem nagyon bízok az ilyen ősz közepén jövő nyárias fellángolásokban. Túl sokszor jártam már úgy, hogy csak a délután egy rövid részében volt nyáriasan meleg a levegő, előtte-utána nem annyira, és hát már elég hosszúak az éjszakák, a nap csak 7 órakor kel, este 6-kor meg már bőszen sötétedik, de napközben se melegít már annyira a nap, ha meg beltérben vagy, az épületek és falak már eléggé lehűltek a korábbi hetek őszies időjárásától.

2023. okt. 20. 02:31
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Hát, itt 20 fok van most, szóval simán, a gyerek is abban megy :)
2023. okt. 20. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Vegyél alá egy futógatyát, úgy tuti jó lesz:)
2023. okt. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!