Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én vagyok ilyen hűlye?...

Csak én vagyok ilyen hűlye? Elmegyek egyedűl ruhát venni, és otthon veszem észre, hogy szűk vagy bő rám

Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Ha otthon észreveszed, akkor a boltban miért nem?

Én érzem, látom a tükörben. Nem kell más a vásárláshoz saját magamon kívül.

2023. okt. 16. 11:52
 2/7 Metionin ***** válasza:
100%
Próbánál szánj rá időt, mozogj benne, emeld fel a karjaidat, guggolj le stb. Akkor általában látszik, mi lesz mozgásnál szűk, bő vagy kényelmetlen.
2023. okt. 16. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi: nálam is szokott ilyen lenni: utálok ruhával bajlódni. (F!)
2023. okt. 16. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Útközben megettél 2 hambit?
2023. okt. 16. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezért fontos próbálni megvétel előtt, hogy ne szórd el feleslegesen a pénzed olyan dolgokra, amiket soha nem fogsz hordani, mert nem megy rád.

Többször jártam már úgy, hogy szent meggyőződésem volt, hogy a jó méret van a kezemben… hát, nem az volt. Még az alakomhoz sem illett a szabása, hiába szaladtam vissza egy másik számért.

2023. okt. 17. 00:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor járok így, ha agyban szétvagyok esve, fáradt vagyok, máshol járok. Vásárolni csak úgy szabad, ha az ember evett előtte, nyugodt és csak arra koncentrál.:D Az se hátrány, ha előtte átgondolod milyen ruhadarabra is van szükséged, mihez veszed és figyelsz a fazonra is, ne otthon derüljön ki, hogy mégse jó mondjuk egy pulcsihoz egy nadrág, sőt ha konkrétan valamihez vásárolsz azt magaddal is viheted összepróbálni.
2023. okt. 17. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az üzletben is fel szoktam próbálni. És általában nem csak felkapom és már le is dobom. Nálam egy ruhapróba nem két perc.
2023. okt. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!