Tűsarkú,harisnya, és egy miniszoknya együtt nagyon kihivó lenne vagy inkább csinos ?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy merjem-e ezeket kombinálni szórakozóhelyre mondjuk , vagy túlságosan kihivó lenne ez a szett. Ilyesmire gondolok.
2023. okt. 15. 10:07
1/13 anonim válasza:
Ez a szett szerintem nemcsak kihívó, de kimondottan kurvás. Ugyanakkor tűsarkú, miniszoknya és harisnya lehet nagyon szexi is.
2/13 anonim válasza:
Adok 30ezret neked 1jo szexert, kérdező
3/13 anonim válasza:
Ne törjétek magatokat mert a kérdező pasi.Mindig lopott képpekkel tesz fel hasonló kérdéseket.
4/13 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy pasi, ha tényleg így néz ki.
5/13 anonim válasza:
Szerelmes vagyok. <3
De amúgy ja, ez "túlságosan kihívó", ha finoman fogalmazunk.
6/13 anonim válasza:
Furcsa felfogásúak írnak itt. Ha egy nő tényleg nőiesen öltözik, akkor ribi,de ha farmerban és tornacsukában van na az normális nőies 😉😉. Buliba amúgy sem farmerban és tornacipőbe illik menni.
7/13 anonim válasza:
Szerintem is buliba ha mész ez teljesen rendben van , csak számits rá hogy megnéznek majd 😊
8/13 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen 5 perccel szex előtt szett.
10/13 anonim válasza:
Teljesen kifogástalan részemről rendben van ez a szett, viseld bátran és ne foglalkozz a negatív véleményekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!