Fiuk ff ak miert nem horhatnak összel harisnyát?? Külföldön mar elfogadott! Pedig szerintem praktikus es divatos tud lenni fiukon is !!
Figyelt kérdés
Lesz valaha divat??2023. okt. 12. 07:53
11/97 anonim válasza:
#11 tehát a balett táncosok is bzik, biciklis sportolók is, osztrák,skót hagyományos népi öltözékűek akik szoknyát, harisnyát is hordanak? Mostmár értem.
12/97 anonim válasza:
Ha megnézzük ezt a videót, látszik, hogy egyáltalán nem tartják férfiatlannak a nők a harisnyás FÉRFIT, sőt totál odavannak érte 😊 [link]
13/97 anonim válasza:
11: Balett-táncosok nem az utcán mászkálnak balett öltözetben. A skót-szoknya is egy hagyományos népi öltözék, nem hétköznapi, stb.
14/97 anonim válasza:
A skótoknak ez a hagymányos MINDENNAPI viseletük volt!
Másrészt aki annyira ostoba, hogy egy ruhadarab alapján minösít másokat, az jobb lenne, ha soha nem szólalna meg.
15/97 anonim válasza:
Utoljára kiskoromban adott rám harisnyát anyám, de magamtól soha fel nem vettem/venném
17/97 anonim válasza:
Rajtam már volt hétfőn és kedden is, a munkás ruha alatt, hogy miért?? Egyszerűen meg követelte az időjárás. Nem fogok fagyoskodni senki kedvéért. És ha valakinek nem tetszik tehet egy szíveséget...
18/97 anonim válasza:
Van aki hord, de általában nadrág alá szóval nem fogod látni.
19/97 anonim válasza:
#13 nem érdekel a retardált, ultrakonzervatív felfogasod,ha neked nem tetszik te dolgod,de amúgy semmi közöd és a hozzád hasonlóknak ki mit hord!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!