Fiuk ff ak miert nem horhatnak összel harisnyát?? Külföldön mar elfogadott! Pedig szerintem praktikus es divatos tud lenni fiukon is !!
Figyelt kérdés
Lesz valaha divat??2023. okt. 12. 07:53
91/97 anonim válasza:
Azért amiben egész nap voltál, azt ne vedd fel éjszakára.
92/97 anonim válasza:
Nem azt vettem fel, egy másikat ami természetesen tiszta volt:)
93/97 anonim válasza:
Kérdező, egy képet teszel fel magadról? Arc nélkül. Csak a harisnyás rövidnadrágos rész érdekelne. De ha nem, azt is megértem.
94/97 anonim válasza:
Én is hordom így, nincs benne semmi különös:)
96/97 anonim válasza:
Én harisnyafétises srác vagyok. Imádok folyamatosan nejlonharisnyában lenni. Amúgy hideg ellen is nagyon jó egy vastagabb 100-140 denes. De én akkor is szeretem hordani amikor nincs hideg, mert maga az érzés nagyon kellemes ahogy rajtam van. Természetesen nem szőrös lábra veszem fel, borotválom ahogy illik. :)
97/97 anonim válasza:
Oké. És az milyen harisnya? Olyan csillogó vagy hagyományos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!