Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként gáz melegítőalsót...

Férfiként gáz melegítőalsót hordani az utcán?

Figyelt kérdés
Több mint egy évtizede nem mentem az utcára melegítőben, de nemrég muszáj volt, és feltűnt, hogy fehér sneakerrel jól állt rajtam. Viszont általában a gopnikokon látok ilyet, attól tartok emiatt lenéznek majd.

2023. okt. 9. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Hálistennek megjött lepontozós Jenőke is, bezzeg ő mindig kifogástalanul elegánsan öltözködik, nekünk meg csak a kényelem számít és ezért ugye nem tiszteljük meg embertársainkat, akik pedig feszt azt lesik, ki mit vesz fel az utcára 2023-ban. Fújj, micsoda erkölcstelenség.
2023. okt. 10. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Vannak márkás, jól kinéző melegítőalsók, az nem gáz. A kinyúlt otthoni a gáz. Ha vki edzeni megy, oda meg pláne jó.
2023. okt. 10. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a melegítő az olyan tevékenységhez való, ahol jó eséllyel az ember izzad, koszos lesz, jó a laza öltözet, otthon van. Ami valóban nem a mozi, nem egy kettesben töltött idő amíg a gyerekre vigyáznak a nagyszülők, stb.

Én pl nem hordok utcán melegítőt, nem tartom oda valónak, de ha most valaki felveszi, nem nagyon fog érdekelni.

2023. okt. 11. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen azt viselsz, amit akarsz, viszont minden ruhadarabnak megvan a maga rendeltetése, S hogy hol illik viselni.

A melegítő nem az utcára való, mint ahogy a fürdőruha sem a fürdőváros bevásárlóközpontjába.

2023. dec. 21. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne törődj ezekkel, hord nyugodtan, én is gyakran járok abba
máj. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!