Férfiként gáz melegítőalsót hordani az utcán?
Figyelt kérdés
Több mint egy évtizede nem mentem az utcára melegítőben, de nemrég muszáj volt, és feltűnt, hogy fehér sneakerrel jól állt rajtam. Viszont általában a gopnikokon látok ilyet, attól tartok emiatt lenéznek majd.2023. okt. 9. 21:30
2/15 anonim válasza:
Nem tudom mik azok a gopnikok, de utcára szerintem nem való, suttyós.
Arról függetlenül mindenki azt hord részenről amit akar, nekem nem fáj.
3/15 A kérdező kommentje:
"Nem tudom mik azok a gopnikok"
Munkásosztálybeli, csóró fiatalok, akik általában 20+ éves roncsautóval menőznek. Rajtuk látok melegítőt.
2023. okt. 9. 23:09
4/15 anonim válasza:
A "gopnik" kifejezés főleg Oroszoknál használatos.
És igen, prolis a melegítő.
5/15 anonim válasza:
Mer lenne kotelezo farmerba menni az utcara? Sztem jol nez ki a melegito a csavokon
6/15 anonim válasza:
5. Ja, Borsod-külsőn. Meg az ÚRIEMBEREK filmben.
7/15 anonim válasza:
Ha valaki emiatt néz le, annak van baj a fejében, nem is kicsi. Mi is hordunk "melegítőt", egy bevásárláshoz, kocsimosáshoz, túrához etc. nem fogunk kiöltözni.
8/15 anonim válasza:
Gáz. Nem oda való. Nyilván nem mindegy, mit takar az utcára menni. Kutyát sétáltatni ok, boltba menni gáz.
9/15 anonim válasza:
Amúgy kutya sem foglalkozik veled, nehogy azt hidd mindenki azt nézegeti, jajj az a random ember mibe van jujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!