Hol találhatnék Vaják (The Witcher) cosplayhez jó ruhadarabokat? (Bp)
Arra gondoltam, hogy mivel itthon nem nagyon van cosplay bolt, csak elmennék valami bőrruhásba, pl jajjcica, de nem tudom, hogy vannak-e megfelelő termékek, vagy hol vadászhatnék ilyen középkorira hajazó cuccokat. Van ötlet esetleg? Nem feltétlenül kell konkrétan olyan legyen, vagy konkrétan vaják, elég ha hasonlít. Jó lenne 40ezer alatt kijönni belőle :D szóval elég az is ha műbőr, vagy ha valami használt secondhand.
27/F
A cosplayerek általában EVA habszivacs lapból csinálnak páncélt. Ebbõl ragasztóval lehet építkezni, és nem is nehéz, nem is karmol.
Láncinget meg röhögni fogsz, de történelmi filmek statisztáinak is csak fonalból kötni szoktak. Veszel egy nem bolyhos, nagyszemū sötét szürke/fekete kötött pulcsit, és áttumkolod ezüst akrilfestékkel, aztán jónapot kívánok. Ráteszed a kesztyût, a zubbonyt, a nyaknál a vértet, ha nem látszik a passzé, az emberek nem veszik észre.
Itt szabásminta van mert pokrócból dolgoznak, de pulcsi is elég, ha ráveszel mást.
Inget, nadrágot viszonylag könnyū középkoriasítani.
Pl
Ez mondjuk egy larpos srác, náluk az is fontos, hogy funkcionális legyen minden, de szerintem jó tippeket ad.
A turkáló nõi szekcióját nézd át, keress pl bársomy blézert olyan puffosabb ujjakkal, amire pár szalagot vagy súlytást rávarrva ilyen középkori mente jellege lesz.
Geralt általában visel egy (mū)bõr kesztyût. Erre tehetsz széles karimát, pl egy mūbõr szokmyát felszabva.
Meno :D
Meg egy dolog, amit lemeszarol a maximalizmusom. Kicsit nagyobb melo igy, mint hittem, talan jovo halovinre elkeszul :D
Majd azert gondolkodom. Köszi szépen! Nagy segitseg volt.
Hát sajnos a cosplay az ilyen, vagy pénzt, vagy idõt kell beletenni.
Ha más nem, készítsd el a legközebbi conra, ott is sikeres lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!