Mannaszappanos vajak közül melyiket válasszam?
Shea vaj, kakaóvaj, makadámia, avokádó-, mangó-, kókuszvaj stb... annyi féle van, s mind problémás bőrre, tehát ez alapján sem tudok választani...
Tényleg mindegyik nagyon kemény és előtte fel kell melegíteni? Ha ezzel nem akarok "szórakozni", akkor a testápoló habkrémek közül válasszak inkább?
Eddig nem használtam ilyesmit, nem vagyok jártas benne, köszi, ha segítetek kiigazodni! :)
köszönöm!
A habkrémekről van véleményetek/tapasztalatotok?
Nekem pont tegnap érkezett meg, amit rendeltem. A kakaóvajas habkrém állaga a legjobb krémezés szempontjából, de elég drága a méretéhez képest :/
+ rendeltem kókuszvajat, shea vajat, és kakaóvajat is. A kókusz oké, az jól kenhető, a másik kettővel egyelőre küzdök, mert nagyon szilárdak.
köszi a választ! :)
Azóta már letettem (egyelőre) a mannaszappanos termékekről, pont az áruk miatt - túl sok ez nekem :(
és úgy látom, vannak egyéb, szintén természetes összetevőjű cuccokat áruló cégek is, lehet keresek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!