Daalarna ruhàk milyen àrban vannak?
Nagyon régen vettem tőlük egy estélyit, már akkor is 4-5 szöröse volt a minimálbér áránál, de inkább több.
G,ci buta az Anita. Senkinek nem ajánlom őket. Pökhendi, hülyének nézett, más anyagból készítette a ruhát, majd mikor rájöttem erre és kérdőre vontam hogy miért nem tájékoztatott hogy nincs a kiválasztott anyagból és miért kezdték el varrni, még neki állt feljebb hogy ez drágább anyag volt. De mondom nem látod hogy teljesen más a színe? Azóta úgy tudom el is takarodtak amerikába a szarjaikkal. Átverős banda. Messze kerüld el őket, millió jobb konkurenciája van.
Kiegészítés az előző válaszomhoz: Azóta biztos, hogy drágult, és az az ár egy alapdarabra szólt, az biztos, nem egyedi tervezésű lett volna.
Ha marketplace-n megnézed, néhányan kiírják az eredeti árát is, most 600ezer-1millió közti árakat láttam, 3-400ezerért meghirdetve. Ebből talán kalkulálhatsz, hogy mennyi lehetett egy-egy ruhának az eredeti ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!