Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én járok ilyen szerencsét...

Csak én járok ilyen szerencsétlenül a midi ruhákkal?

Figyelt kérdés

Már személyesen nem vásárolok, úgysincs soha sehol méret abból ami tetszik vagy kinézem a neten és csak online van.

Tetszenek a midi ruhák, de csak, ha max térdig érnek. Minden modellen térdig érnek a képeken, nekem lábszárközépig.

Csak engem idegesít fel, hogy 175-180 cm magas modellekkel hirdetik az összes ruhát?

Annyira nem ad átlagos képet... 165 cm vagyok, legtöbbször S-es a méretem, szerintem ez az átlagos, de még sokszor magasnak is érzem magam.

2023. okt. 6. 06:31
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Hát pedig egyre több lány van 170-175 cm környékén. A legtöbb esetben pedig fel is van tüntetve a ruha hossza és/vagy a magassága.
2023. okt. 6. 07:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, látom, hogy fel van tüntetve, ezért nem rendelek már olyat. Lehet csak körülöttem alacsony mindenki... 165 cm-es magasságommal nem hordok magassarkút emiatt, mert rosszul érzem benne magam.
2023. okt. 6. 07:53
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Figyelj, felhajtani, felvarrni bàrmikor lehet.

És am igen, a fotómodellek, akikkel reklàmoznak, magasabbak.

2023. okt. 6. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazíttasd magadra, pénzbe kerül, de valamit valamiért, ugye.
2023. okt. 6. 08:54
 5/5 Metionin ***** válasza:
75%
Nézd a mérettáblázatot, általában a ruha hossza is ott van. Én is ilyen magas vagyok és igen, hosszú rám a midi. Viszont a minik, amik a modellen már túl rövidek, rajtam pont a még nem kihívó hosszba esnek. Maxiruhát egyet tudtam venni 10 év alatt, ami nem 20 centivel hosszabb mint kéne xs méretben, szóval ez van. Olyat kell nézni, ami a modellen combközépig ér, az nekünk térdig fog.
2023. okt. 6. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!