Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan tudnék valami kis...

Honnan tudnék valami kis aranyos Disneys orvosi scrubot rendelni?

Figyelt kérdés
Gyermekosztályon dolgozom és láttam, hogy többeknek van nagyon aranyos mesefigurás scrubja. Találtam néhány oldalt, de vagy teljesen kifogytak a kisebb méretekből, vagy nem szállítanak Magyarországra. Tudtok olyan magyar vagy akár külföldi oldalt, ahonnan tudnék rendelni?

2023. okt. 5. 07:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es(1-es vagyok újra). Nekem van lámás felsőm. A felnotteknek jobban tetszik mint a gyerekeknek 😃

Úgyhogy nem ciki. Azt hord, ami tetszik. Még szemezgetek egy shibás vagy egy corgis felsővel is. Mind a kettő kell 😭

2023. okt. 5. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Honnét szerezted be? Mondjuk betegként engem nagyon feszélyez a sima orvosi ruházat.

Mondjuk mintás maszkjaim voltak és mindenki dicsérte a felnőtt ellátásban. 😁

2023. okt. 5. 19:28
 13/16 anonim ***** válasza:
New york uniformon vettem.
2023. okt. 5. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a kollégákat, akiken ilyet látsz, az a legbiztosabb.

Meg a legtöbb kórházban szokott amúgy lenni ilyen 1-1 napos munkaruha vásár, érdemes szétnézni, hátha találsz ilyesmit ott is.

(De amúgy nem most vezetik be mindenhol a kötelező kincstári formaruhát?)

2023. okt. 6. 06:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Még ezt is szabályozni akarják?🥺
2023. okt. 6. 06:15
 16/16 A kérdező kommentje:

#10 az a felső is mennyire aranyos!!

Remélem nem szabályozzák, mert tényleg egyre többen hordanak színes+mintás scrubokat.

Olyat én is hallottam, hogy a felnőtteket is feszélyezi a fehér ruha és ők is jobban szeretik, ha inkább mintás. Szóval szerintem felnőtt ellátásba is simán belefér.

#10 maximum te leszel az első és miattad fogják egyre többen elkezdeni hordani őket😍

2023. okt. 6. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!