Honnan tudnék valami kis aranyos Disneys orvosi scrubot rendelni?
10-es(1-es vagyok újra). Nekem van lámás felsőm. A felnotteknek jobban tetszik mint a gyerekeknek 😃
Úgyhogy nem ciki. Azt hord, ami tetszik. Még szemezgetek egy shibás vagy egy corgis felsővel is. Mind a kettő kell 😭
Honnét szerezted be? Mondjuk betegként engem nagyon feszélyez a sima orvosi ruházat.
Mondjuk mintás maszkjaim voltak és mindenki dicsérte a felnőtt ellátásban. 😁
Kérdezd meg a kollégákat, akiken ilyet látsz, az a legbiztosabb.
Meg a legtöbb kórházban szokott amúgy lenni ilyen 1-1 napos munkaruha vásár, érdemes szétnézni, hátha találsz ilyesmit ott is.
(De amúgy nem most vezetik be mindenhol a kötelező kincstári formaruhát?)
#10 az a felső is mennyire aranyos!!
Remélem nem szabályozzák, mert tényleg egyre többen hordanak színes+mintás scrubokat.
Olyat én is hallottam, hogy a felnőtteket is feszélyezi a fehér ruha és ők is jobban szeretik, ha inkább mintás. Szóval szerintem felnőtt ellátásba is simán belefér.
#10 maximum te leszel az első és miattad fogják egyre többen elkezdeni hordani őket😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!