Honnan tudnék valami kis aranyos Disneys orvosi scrubot rendelni?
Figyelt kérdés
Gyermekosztályon dolgozom és láttam, hogy többeknek van nagyon aranyos mesefigurás scrubja. Találtam néhány oldalt, de vagy teljesen kifogytak a kisebb méretekből, vagy nem szállítanak Magyarországra. Tudtok olyan magyar vagy akár külföldi oldalt, ahonnan tudnék rendelni?2023. okt. 5. 07:19
1/16 anonim válasza:
A new york uniformot vagy a happy srcub-ot nézd meg.
2/16 anonim válasza:
Amúgy lehet, hogy most nincs, de később lesz nagyobb méret és minta választék.
3/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha valami esetleg kifogy, azt általában szokták pótolni?
Meg ezeket is néztem, de ezeken nem találtam kifejezetten mesés felsőket.
2023. okt. 5. 09:01
4/16 anonim válasza:
Nem akarom elhinni hogy ezen az oldalon vannak ilyen aranyos emberek is. 😇
5/16 Metionin válasza:
Nem lehet értesítőt beállítani arra az esetre, ha újra lesz kis méret? Valamiért a kis méret sosincs, anno annyira szerettem volna cicásat de sosem volt M-esnél kisebb belőle készleten :D
6/16 Metionin válasza:
7/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen:)
#4 ezzel a kommenttel nagyon feldobtad a napomat🥰
#5 én is kerestem, de nem találtam sehol értesítőt:/
2023. okt. 5. 11:43
8/16 anonim válasza:
1.vagyok. Nagyon remélem, hogy lesz készlet feltoltes, mert lattam a new york uniformon egy gyönyörű jegvarazsos felsőt.
9/16 A kérdező kommentje:
2023. okt. 5. 12:17
10/16 anonim válasza:
Pedig én az utolsó belinkeltek közül a felsőt láttam egy rezidens doktornőn a napokba.Ezek a felsők nekem is nagyon tetszenek.😊
Most pont gyerekgyógyászaton vagyok, itt mindenki ilyeneket hord.
Szerintetek felnőtt ellátásban ciki a mintás ruha? Nem nagyon láttam ilyeneket még.
[link] nekem ez az álom felsőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!