Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel, hogy vékonyabb...

Mit vegyek fel, hogy vékonyabbnak tűnjek?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy dagadt homokóra vagyok :D Már folyamatban van a fogyás, de addig is szeretnék úgy öltözködni, amivel vékonyabbnak tűnök.

28/N, 163 cm 71 kg.

Milyen ruháktól lehet vékonyabbnak tűnni?

2023. okt. 2. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
14%

Fekete.

Szuk sztreccses hosszunadrag ,fekete sneaker,fekete szuk pulcsi. Hasleszoriti bugyi .

2023. okt. 2. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Felejtsd el a feketét, harsog róla a "ne nézzetek rám, dagadtnak érzem magam" életérzés.
2023. okt. 2. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne akarj hatalmas lebernaygekben járni, vagy a lábad, vagy a felsőtestednél legyen szűkebb, és egy öv sokat dob mindenen.
2023. okt. 2. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem minden olyan ruhát kerülj el, ami testhez simuló.

Színben pedig tök mindegy, hogy melyiket veszed.

2023. okt. 2. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

4, ez nem megoldás, mert ha minden laza rajta, attól csak nagyobbank hat.

Mint a kérdező is mondta, a dereka vékonyabb, ezt érdemes kihangsúlyozni, meg azokat a részeket, amik előnyösek

Ha pl van melle, akkor egy szép dekoltázst.

Ha formás a feneke, azt is.

Attól, hogy valaki túlsúlyos még nem kell formátlan zsákokban járnia, mert egy 3 számmal nagyobb cuccban sem lesz láthatalan.

Ezzel csak azt éri el, hogy jól bedepizik, és még rosszabb lesz az önértékelése. Úgy meg nem fog se jókedvvel edzeni, se sikeresen diétázni.

Ami előnyös tulajdonsága van, azt miért ne hansúlyozza ki? Az élet nem akkor kezdődik, amikor a mérleg XY számot mutat, addig is élni kell.

És ha esetleg nem fogyna le, akkor mi lesz?

Temessük?

Ne legyetek már ennyire negatívak.

2023. okt. 2. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

"Mint a kérdező is mondta, a dereka vékonyabb, "

Ezt miből olvastad ki?

A kérdező ezt írta: "de addig is szeretnék úgy öltözködni, amivel vékonyabbnak tűnök."

Mondatértelmezés nulla!

"És ha esetleg nem fogyna le, akkor mi lesz?

Temessük?"

Nem, csupán növelni fogja az eddig is kövér magyar társadalom statisztikáját.

De azt sose feledjük, ami egy vékony, sportos alkatú nőnek jól áll, az nem fog jól állni egy elhízottnak. Ezért is írtam, hogy tapadós ruhákat mellőzze, hacsak nem akarja, hogy mindenki a nagydarab testét, hurkáit nézze.

2023. okt. 2. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

6, "Mint a kérdező is mondta, a dereka vékonyabb, "

Ezt miből olvastad ki?"

Azzal kezdte a kerédező, hogy homokóra alkat. Szerintem egy átlagos óvodás tudja milyen forma egy homokóra.

Azaz haladjunk, derékban vékony, de csípőben-farban, mellben erősebb.

Ez klasszikusan az az alkat, amire ha derékban nem teszel övet, egy széles hengert kapsz. Laza ruhákban totál bojler alakja lesz.

Kettőnk közül nem én próbálom szabotálni a kérdezőt.

"Nem, csupán növelni fogja az eddig is kövér magyar társadalom statisztikáját."

Azzal, hogy itt fröcsögsz, nem fogsz lefogyasztani senkit.

Hirtelen mindenki az illető dietetikusa, edzője meg orvosa, ha egy túlsúlyos ember nyilvánosan létezne.

Először is, semmit nem tudsz a kérdezőről, másodszor is, ez irreleváns is, mert a f@sz se kérdezte ezt.

"De azt sose feledjük, ami egy vékony, sportos alkatú nőnek jól áll, az nem fog jól állni egy elhízottnak."

Ez első sorban a gyártók sara, mert bizonyos méretek felett nem tartják ugyanazt a készletet. De ez szerencsére változik.

Olyan emberek, akik gyűlölik magukat, minden súlycsoportban vannak. De vannak jól öltözött, divatos emberek, normális önbecsüléssel, mindenhol. A kettő nem függ össze.

Az, hogy egyeseknek az a fixa ideája, hogy egy kövér ember eleve kevésbé csinos, mint egy vékony, aztán baromira bacca a csőrét ha ez a valóságban nincs így.

Az szerintem sokkal fontosabb, hogy az ember tudja milyen színek állnak neki jól, melyik testrészeit emelje ki, milyen szabások állnak jól az alkatához (ez alatt nem testsúlyt, hanem arányokat, testfelépítést értek).

2023. okt. 2. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Elárulnád, hogy az elején minek kötöttél belém? Ennyire nincs életed, hogy másokat csesztetsz, hogy legyen valami izgi az unalmas életedben?

"Azzal, hogy itt fröcsögsz, nem fogsz lefogyasztani senkit."

Én nem fröcsögök, csupán reagáltam a válaszodra "És ha esetleg nem fogyna le, akkor mi lesz?

Temessük?"

Mi van, már ezt se szabad anélkül, hogy kiforgatnák az ember mondandóját?

Egyszerű, tömör választ írtam, és te késztetést éreztél, hogy belém köss, csak, mert az egódnak nem tetszik, amit írtam. Remélem kiélvezkedted magad..

Gondolom, te is egy elhízott nő vagy, aki szívére vette a 4-es válaszomat, és a frusztrációdat úgy vezetés le, hogy belém állsz.

2023. okt. 2. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Jav. úgy vezeted le...
2023. okt. 2. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
70%

"Egyszerű, tömör választ írtam, és te késztetést éreztél, hogy belém köss, csak, mert az egódnak nem tetszik, amit írtam. Remélem kiélvezkedted magad.."

Még mindig te vered magad itt, meg hozol ide minden félét. Divat kérdés volt, divat válaszok érkeztek, kivéve a te szúrlálódásodat.

"Gondolom, te is egy elhízott nő vagy, aki szívére vette a 4-es válaszomat, és a frusztrációdat úgy vezetés le, hogy belém állsz."

Megfordítanám a kérdésedet.

Szóval te, mint vékony csaj gondoltad megmondod itt a tutit, anélkül, hogy valaha éltél volna nagyobb testben, vásároltál volna plus size szekcióból.

Ha meg a súlyommal próbálsz sértegetni, feleslegesen téped a szádat.

Na mi van, kifogyott az múnició, marad a játszótéri repertoár? Mi lesz még, apukád megveri az én apukámat?

2023. okt. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!