Mit vegyek fel egy céges laza buliba?
Figyelt kérdés
Nem kiöltözős a hely szóval nem koktél ruha és öltöny az elvárt öltözék. Valami laza divatos szettre gondoltam de halvány lila gőzöm sincs pl hogy felsőt milyet vegyek fel. Nadrágnak farmert gondoltam és sportcipőt. Valakinek ötlet? 22 éves lány vagyok.2023. okt. 1. 15:44
1/3 anonim válasza:
Azért a helyedben nem farmerban és sportcipőben mennék. Nincs vmi elegánsabb szövetnadrágod?Nem túl magas sarkú bőrcipővel viselném a helyedben, valami színes felsővel.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan maradhat a farmer és a sportcipő.
Felsőből valami olyasmit ajánlok, amit munkába nem hordasz, mert kicsit “extrább”, nem hétköznapi.
Nem tudom milyen a stílusod, az aboutyou oldalon van egy olyan kategória hogy party felsők, az inspirációnak jó lehet 😊
Jó szórakozást!
3/3 ívy1 válasza:
Leírtad a korodat, fiatal vagy de gondolom azért szeretnèd ha nőkènt néznének rád, nem pedig egy csitrikènt! Márpedig ez nem egy nőies szett,ennèl csinosabb öltözködèst javasolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!