Mit csináljak ha a 80C-és melltartó kicsi, de a 80D-és pedig nagy?
Mert a kosárméret a hátpánthoz mért arány, lehet ezzel lesz a probléma.
Az is lehet, hogy a kosár kialakítása nem egyezik az mell formájával. Ez is sokat számít. Pl hogy hol van a súly, alul vagy felül, kerek, körte, csepp vagy gúla alakú-e? Nem minden melltartó forma jó mindenkire még akkor sem ha méretben centire azonos.
Mekkora a melled alatti méret?
Ha kettő között vagy, lehet próbálkozni a keresztméretekkel.
Pl: 75D kosara kisebb, mint a 80D-jé, de nagyobb, mint a 80C.
Vagy 85C nagyobb kosárra, mint a 80C, de kisebb, mint a 80D.
Van pántbővítő, ha a 75-ös hátú úgy lenne jó kosárra.
Mert 75D a méreted.
Ha jól méred magad egyáltalán.
Nekem is 80/D, és a vékonyan párnázottak váltak be, illetve a teljesen szivacsnélküliek. A push-up, illetve szivacsosak kényelmetlenek.
Szerintem próbálj meg különböző típusúakat ezekből.
Én balconette stílust hordok.
Nézd meg itt mennyiféle van: [link]
Tessék, itt vannak azok a dolgok, amiket nézz, ha melltartót próbálsz.
Azt kell hogyan áll, nem a centit.
Az, aki azt állítja hogy szabócentivel egy szabálytalan kúp-félgömb ürtartalmát ki tudja számolni, az kókler. Ilyen a világon nincs, ez paraszt vakítás.
Sok fehérnemű boltban ott tipeg az eladó vele, mert ez jó néz ki, és könnyebb a vásárlót beledumálni egy rossz méretbe, mint bevallani, hogy az adott darab nem megfelelő neki.
De ettől még matematikailag nem lehetséges.
A méret táblázatban nem egynesen kell haladni, hanem sréhen, ha hát méretet akarsz váltani, de a kosárméret azonos.
Ha ugyanaz a méretű kosár, de ami rá van írva, más lesz, mind a betű, mind a szám. Ezeket hívjuk testvér méretnek.
Szóval ugyanaz a cici egy széles háton lehet C kosár, egy kisebb háton meg F, a gyártó ugyanazt a szivacsot varrja bele, csak más pántba.
Tudom, ez zavaros, nem én találtam ki ezt az idióta rendszert.
Keress másik márkát
Vagy másik körméretet. Próbald ki a 75 d-t és a 85 c-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!